thezgi Bu gün psikiyatriye gittim psikoloğa yönlendirmesini istedim yönlendirdi ama çabuk sinirlenme ağlama krizleri ve titremem olduğu için ilaç kullanmamı tavsiye etti ama aynı zamanda emziriyorum kullanan yan etki yapan var mı başlamalı mıyım bilemedim
minikmucizemaak thezgi Ben panik atak krizine girdiğim için bana 100 mg yazdı ama emzirmeyi bıraktırmamı söyledi. Bıraktıramadığım için daha başlamadım, bir de açıkçası mg çok yüksek geldi.
dlrkrn @thezgi ben kullanıyorum 25 mg olanı. Hamileyken kullanmaya başladım şuan 22 günlük anneyim hala kullanıyorum hem de emziriyorum hiç yan etki yapmadı ben de
kendihalindeanne dlrkrn merhaba uyku hali vs yaptı mı bugün psikiyatri bana da selectra ve xanax verdi doğum sonrası psikolojim olarak çöktüm doktor çok da dinlemedi geçici vs diyip bunları verdi emzirmiyorum da bebeğim 4 aylık emmedi hiç mama ile besleniyor uyku hali yaparsa ona bakamam diye korkuyorum ailem vs de yanımda değil sadece eşim var o da ise gidiyor
baharlivaa dlrkrn merhaba bana da bugün yazıldı 25mg sürekli ağlıyorum kaygılıyım hastalık araştırıyorum internetten üç ay önce doğum yaptım iyi gelir mi acaba yan etkileri varmı korkuyorum içmeye bile bişey olur mu diye
dlrkrn @kendihalindeanne selectra kaç mg verdi? Ben 25 mg kullanıyorum hiç uyku yapmadı ben de. Ama eşim xanax kullanmıştı bi ara onda uyku yaptı
kendihalindeanne dlrkrn 50 verdi henüz içmedim bebeğim var yanımda kimse yok gece uyanır da duymazsam diye korkuyorum bu ara sık uyanıyor zaten uyku gerilemesi yaşıyoruz
yarenasya25 kendihalindeanne canım ben 100 mg kullanıyorum evet uyku yapıyor ama ağlama sesine kalkıyorum yani o kadar da çok derin uyku yapmadı bende mg yüksek olmasına rağmen
kendihalindeanne yarenasya25 bana sabah iç yazmış bir de bi içtim gün boyu ellerim kollarım döküldü ayakta durmadım esnemekten öldüm ya
Yesillimon kendihalindeanne İlk kullanmaya başlayınca olur uyku hali bas agrısı 15 gün sonra bünye alışacak yan etkisi olmayacak ama öyle aman aman uyku yapan bir ilaç değil güzel ilaç
kendihalindeanne Yesillimon bilmiyorum bana aşırı uyku yaptı yanımda kimse de yok bebeğime tek bakıyorum içtim kucağıma almaya bile hâlim olmadı içmem galiba daha bünye alışana kadar bebeğime bakamam ki
dlrkrn @baharlivaa merhaba,öncelikle geçmiş olsun. Hiç bir yan etki yaşamadım ben ama fayda gördüğümde söylenemez. Çok ileri boyut benimki maalesef. Tekrar gidip ilacı değiştireceğim.
dlrkrn @baharlivaa kaygı bozukluğu, kalp sıkışması,kol ağrısı, sırt ağrısı, uyuşma. Ortama yabancılaşma vs
baharlivaa dlrkrn bende öyleyim internet geçmişim hastalık araştırmakla dolu o ilacı aldım ben yarım bir iki saat oldu emzirebilirmiyim acaba bebeği bi sorun olmaz demi doktor pek bi yan etki etmez dedi ama