maygirl res25 ilk olarak bebek şarkilari acariz.sewdigi kitap ya bi figür elinde olur.Beslenme sonrası hemen oturtuyorsaniz kusar…yada konuşurum bseyler anlatırım dinler.buyudkce surekli anlattım orda otrmazsan gidemeyiz bak arabalar gdiyor trafikteyiz cok kalablık guwenlik icn bu önemli şuan 24 aylık gerçi kızım aklında yer edinmis bunlar ki koltuğa oturumca kemeri kapat der hemen:))szde oyuncak kitap bebek sarkilari ile biraz dsha sureyi uzun tutablirsiniz.bol bol konuşun
ipek200_ res25 ben burdan birinden fikir almıstım ve gercrkten işe yaradı. Normalde arkada onun yanında oturuyodum ama artık önde oturuyorum bana bakarjen oyalanıyo tek tek oyuncak cıkarıp veriyorm arada dönüp bakıyorm
Usnac1995 res25 32 aylık hala alışamayan oğlum 😢 Ne yaptıysak 15 dk fazla oturmuyor. Kusuyor ağlıyor mızmızlanıyor Gerçi bizimki direk arabayı sevmiyor
res25 Mrskoc ben de direk puset sonrası koydum aslında ya. Vakumluyu da denedim ama eli ulaşamıyor o yüzden çok işe yaramadı. Asmalı oyuncaklar bakayım. Bildiğin varsa linkler misiin?
Mrskoc res25 allah allah acaba arabayı mı sevmiyor ondan olabilir mi ? Link atmayı bilmiyorjm canım🤣 ben pusete takılan oyuncakları takıyorum yada cocukların boynuna taktıgı bir oyuncak vardı kolları cırtlı olan ben geçen e bebekten aldım maymun olanı onu da sevdi .gerçi ben ne bulsam o an onu veriyorum su şişesi telefon kılıfı vs😅
Usnac1995 res25 Bu arada bende 5 aylıkken koymaya başladım bunun erkenle alakası yok sevmeyen çocuk sevmiyor. Benimki büyüdü, yola çıkmaya hala korkuyoruz. Oyuncakla vs asla ama asla oyalanmaz, en fazla 10 dk eline atıştırmalık verirsem duruyor.