lapsekiliTayfur Metesmom mavi klasik paket Molfix Unibaby yenidoğan unıbaby nin diğer ıslak mendilleri hoşuma gitmiyor
aylincanekin Çoğu kişi molfix kullanıyor sanırım ben yeni geçtim molfixe ıslaklık göstergesi maviye dönmüyor bu durumu yaşayan var mı?
KayraVeAnnesi_06 Metesmom Prima aktif külot bez - ıslak mendil unibaby bazen de molfix izotonik sulu olanı kullanıyorum
Themom_ Metesmom Doğduğundan beri prima premuim care ve hiç ıslak mendil kullanmadım sadece e bebeğin pamuklarından kullandım, halada onu kullanıyorum.
atakeremsmom Bez prima premium care, ıslak mendil water wipes ya da papilion baby water wipes ( hangisi indirimde ise onu alıyorum ) Hepsinden çok memnunum.
gkcesrp Metesmom molfix bez, ıslak mendıl ek gıdaya geçene kadar baby turco yenıdogandı ek gıdaya gecınce kaka degıstıgı ıcın o mendil kuru kalıyor molfix hassas ciltler için olan izotonik sulu olana gectım navı paket çok memnunum
Rabia_38_01 Metesmom molfix bez ve molfix ıslak mendil gayet memnunum ıslak mendil molfix bulamayınca bebeland aldım şok marka o da kaliteli bayağ tavsiye ederim molfixi aratmadı
gulecasli aysebb pure soft kullanıyoruz biz de ama hep site siparişi veriyoruz. Acaba market tarzı yerlerde var mıdır biz birkaçına baktık eşimle ama bulamadık ne yazıkki
kivancaren Metesmom bez prima , ıslak mendil water wipes ama eğer zorda kalmıyorsam pamuğu ıslatıyorum temizlemek için..
betamom Metesmom 💩 cok yaptıysa şişeden su dökerek temizliyorum. Bez cekiyor zaten. Sonrada ıslak pamukla siliyorum. Dısarıda ise sleepy natural ıslak mendil. Bezide sleepy natural
yagmur35yy Metesmom baby turco ıslak mendil ve bezi çokta memnunum bimin bezinide kullaniyodum uzak olunca baby turco gectim