Rosebud10 gokyuzundenn_ çevremde terazi Burcu hiç yok balıkları duygusal bilirim terazileri de bakımlı olarak aklımda tutmuşumdur
ozr42 Ballibademin_21 ay bizdede tam tersi 😂 ben koç eşim balık normalde ben koçun özelliklerini pek taşımam balıklar inatçı deidğim dedik oluyormu eşim öylede kendi kafasının dikine gider. Birde şu huyu var balık bi tanıdığım daha vardı erkekti oda . Oda aynıydı . Bi olay yaşansın ben fikrimi beyan edeyim beni dinlemez arkadaşını dinler halbuki arkadaşıda aynı şeyi söylüyo 😂 ama balıkların çok duygusal oldukları doğrı 😂
forumgurmesi Ben Akrep eşim koç. İlginç bir şekilde gayet iyi anlaşıyoruz. Birbirimizi dengeleyebiliyoruz sanırım o yüzden.
Rosebud10 monarosealp34 😂 benim de kardeşim görümcem ikizler çok kararsızlar siz de öyle misiniz yaylar hızlı olmayı hareketli olmayı sevdikleri için olabilir belki
Atlasinannesi_ Rosebud10 misal yemek yicez ben diyorum avmde yiyelim o diyor gel ben seni bi adana yemeğe götüreyim et sevmiyorum sevsem belki okey ama sevmediğim için çok zorlanıyoruz kapalı alan çok seven biri değil bende avm gezmeyi seven alışveriş yapmayı seven biriyim o yüzden zorlanıyoruz bazen 😂😂
Pinar_kb Atlasinannesi_ kullanıyorum bu durumu 😂 beğenmiyorsan sen yap diyorum ev süpürme, silme işini ona bırakıyorum😁
maygirl Rosebud10 Ben terazi eşim yay,ikimizde aşırı gülmeyi,eğlenmeyi,gezmeyi sewiyoruz.Özgürlük düşkünüyüz 2 miz biarada aşırı eğlenceli bu durum…zaten anlaşıyoruz ama bu konular benm icn cok onemlidir eşimde aynı gerisi teferruat valla benm icin:)
1prenses26 Rosebud10 Ben balık burcuyum eşim aslan burcu malasef çok zıt iki karakteriz ben çok duygusal bakıyorum olaylara o çok mantıklı yaklaşıyor herşeye 😂 ben çok romantik yapıya sahibim herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürüm eşim tam tersi sonuç odaklı bakar herşeye romatizm 0 😂
Rosebud10 1prenses26 sizin ki de baya tersmiş 😂 ama sonuç evlenmişsiniz yine de birbirinizi taşıyorsunuz demek ki zıtlar birbirini çeker derler
Rosebud10 bebegim0001 ay bence koçlar sinirli ve aktif olmayı seviyorlar yavaşlığa tahammülleri yok ikizler biraz daha yavaş insanlar ve çok kararsızlar ayak uyduruyorlar ama bi tık zor bi burç bence doğru mu yorumladım merak ettim 😁