masterchefiniz berensim küserim herşeye 😂küsmim diye her dediğimi yapmaya çalışır arıza çıkarırım. Sevdiği için yapıyor tabiki sevmese istediğin kadar küs umursamaz.
Rosebud10 Dedektifgadget 😂😂 gerçekten mi ? Bizim evde çocuk büyüyünce cümbüş var desenize ben koca eşim yengeç oğlum oğlak hava su toprak hepimiz farklıyız 🤣🤣🤣
Ballibademin_21 newmo çok takıntılı oluyorlar gerçekten bide gereksiz kıskançlıkları var beni çıldırtıyor ayrıca anlatmaya bile üşeniyorum ama temizlik yapıyorum diye kızıp aynı zamansa dağınık olan yeri neden toplamıyorsun diye sinirlenen biri
Ballibademin_21 newmo çok takıntılı oluyorlar gerçekten bide gereksiz kıskançlıkları var beni çıldırtıyor ayrıca anlatmaya bile üşeniyorum ama temizlik yapıyorum diye kızıp aynı zamansa dağınık olan yeri neden toplamıyorsun diye sinirlenen biri
Masalina12 Rosebud10 ben boğa eşim koç eşim çok sakin bir yapıya sahip ben tam tersine boğa gibi sinirliyim😂😂😂😂😂
pivpivpivahmedmuhsin Rosebud10 Ben kova, eşim aslan. Burç uyumlarından anlamıyorum ama iki baskın karakter zor oluyor biraz. 😁 Anlayan yorumlarsa çok mutlu olurum. 💕
Rosebud10 pivpivpivahmedmuhsin ben kovayım çok anlaşamıyorum aslanlarla ya biraz liderlik durumları var ya kovalarda bir lider değil herkes olsun diyor bence ondan biraz zıtlar evet 😂 ama evlilikte nasıl bi durum olur bilemedim
Pinar_kb Atlasinannesi_ halı yıkamaya yerimiz yoksa bende bayılırım 😁 kızımla beraber çok eğlenirdik 😊