ikimelekannesi24 annayimbenanna benim eşim tam tersi sürekli biri gelsin gitsin ister çenesi hiç susmaz onlar varken ama benleyken tv telefon bakar sonra uyur
kubrakgun sumeyyesinanaras Valla bazen diyorum sen misin karı ben miyim bir şey olsun morali bozulsun hiç anlatmaz peşinden sürükler saatlerce surat bir karış burnundan solur bende inadına hiç umursamam siniri geçincede kalbimi kırıyorsun demeye başlar 😂😂
sumeyyesinanaras kubrakgun benimkide sorarım sorarım kendi kendine neye kızdıysa söylenir ben kendine bırakırım adım umursamaz olur hiç merak etmez olur la mübarek 40 kere sordum söyle kızacağına
kubrakgun sumeyyesinanaras Aynı aynı bide dönüp sen beni artık sevmiyorsun demeleri yok mu aman aman koşarak uzaklaş ordan 😂
sumeyyesinanaras kubrakgun sesli güldüm yeminleeeee😂😂😂😂 benimki beni seviyonmu diye soruyo He başka çagremmi var 3 tane sopamız var diyorum
kubrakgun sumeyyesinanaras Benimki sormaz direk söyler sen beni artık sevmiyorsun önceden böyle değildin sen çok değiştin bla bla bla 😂😂
kubrakgun sumeyyesinanaras Bencede başak burcu dediler mi koşarak uzaklaşıyorum artık sütten ağzım yandı bir kere 😂😂
ebruarasmom Rosebud10 Ben başak eşim Aslan çok zor inanın aslan burcu 🤦🏼♀️bende de temizlik takıntısı var onda da ben bir yeri temizliyorum arkamda bakıyorum elinde bez aynı yeri siliyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️Yahu bari git de temizlemediğim bir yeri temizle 😂😂Birde çok detaycı abuuwwww 🤦🏼♀️
sumeyyesinanaras kubrakgun 😂😂😂 bende bi okul arkadaşım var kadın bana konu açılınca burcunu söyledi o gün bugün uzaktan kafamla selam verir oldum yeminle 😂😂😂
kubrakgun sumeyyesinanaras Valla hiç başak burcu kadını tanımadım ama babamda başak burcuydu oda aynıydı yağmurdan kaçarken doluya tutuldum 😂😂
Themom_ Rosebud10 Evet tamda öyleyim birde dengenin dengesizliğini çok yaşarım bir dakika önce verdiğim karardan 1 dk sonra hemen vazgecebilirim😅
sumeyyesinanaras kubrakgun ahhh ahhhh kız benimkinin ağzıda iyi laf yapar oda beni öyle kandırmıştı kader arkadaşım çilekeş arkadaşım benim anlarım anlarım seni ben çok iyi anlarım 😂😂
kubrakgun sumeyyesinanaras Yaa deme 1 bakış 2 gülüşe tavlandım diyor şarkıda bizde o hesap keklik gibi avlandık 😂
sumeyyesinanaras kubrakgun hahahhahajjahajjababahhaba Allah iyiliğini versin emiiii😂😂😂 Vallahi öyle olmuşuzzzz Bacımmmmmm bacımmmmm Gül gibi bacımmm gitttiiiiii gittiiiiiiiiii😂😂😂
buketys Ben boğa eşim başak evimizin bal dök yala olması gerekirken 2 çocukla hangi oda topluysa orada yaşıyoruz. Uyumluyuz bence benim üşengeç olmam dışında çok bi problemimiz yok 😁😁