milletsanakanalizemiolacak Tuniii 😅😅 bebelerin geneli bu durumda 😅 benimki 12 aylık yürüyor ayakta giderken bez değiştiriyorum eğer kaka varsa tamam kalkmasın dönmesin diye eline vermediğim oyuncak elektrikli alet kalmıyor birde bir ağlaması var ağıt yakar gibi komşular kesin çocuğa birşey oldu diyordur 😅
gooktuggmomms Tuniii 9 aylık bebeğimde aynı durumu yaşıyorum. Katılarak ağlıyor kendini sopa gibi yapıyor sinir krizi geçiriyorum.
Tuniii ecekrk evet bunu denedim aslında dediğiniz gibi bi tık kolaylaştırmıştı fakat yanları alerji yapınca bırakmak zorunda kaldım farklı bi marka da denemedim 🤷🏻♀️ molfix in kullanmıştım normalde de molfix kullanıyoruz ama lastik kısımları iz yaptı ve kızarıklık
mamabear_ Tuniii kaç aylık bebeğiniz. Ben önce eline ilgisini çekebilecek bir şey veriyorum. O an ne varsa bazen toka bazen bir krem bazen bebek bezi ıslak mendil. Sonra yatırıp değiştiriyorum. Çoğunlukla işe yarıyor. Bazen atıp kaçmaya çalışıyor gerçi
Tuniii mamabear_ 16 aylık kızım, eline verdiğim şeyden de çabuk sıkılıyor onuda denedim ama sanırım tuvalete alışana kadar rahat yok
minikpanda73 İki haftadır benim oğlumda da başladı altını ve kıyafetlerini değiştirmek için yatırdığım an başlıyor ağlamaya gerçekten ne yapacağımi şaşırıyorum Bide mama sandalyesine oturmak istemiyor onada ağlıyor çözüm varsa bana söyleyin 🥹
Tuniii minikpanda73 biz mama sandalyesini bıraktık çünkü ayağa dikilip bekliyor 😂 gerçekten hepimize sabır diliyorum
Tuniii SerenGltkn aynısı ya kakasını yapıyor ah diyorum yandık gene bizim gibi çok ama çözümü yok gibi
Tuniii Atopikdermatit ya kızmak istemiyorum ama gerçekten tahammül edemiyorum istemsizce bağırıyorum sonra ağlıyor bu sefer üzülüyorum ah annelik en zor meslek
Tuniii Atlasinannesi_ üzerini giydiriyorum bi kolunu sokuyorum diğerini sokmadan kaçıyor, saçını topluyorum durmuyor sürekli bi hareket halinde hep bir şeylerden kaçmaya çalışıyor anlam veremiyorum
cennetkusum16 Tuniii 13 aylığız konusabilirsem bişey anlatıyorum oda olmuyorsa mecbur video açıyorum. Geçen kakasini yapmış daha silemeden kaçtı gitti aklım çıktı halılara degicek diye
subrk cennetkusum16 9 aylık aynı. Bebekliğinden beri sıkıntılı. Arkasını donuveriyor.Kulot bez giydiriyorum ama o bile zor oluyor