Mikisss TulayGeriDon benimde gozumde var o lekeden yani 27 yaşim var dogdugumdan bu günə hic göz problemi yaşamadim.doktor göz muanesi bile yapdi bir sorun gormedi.sadece leke imiš
balli_cilek TulayGeriDon yok korkmayın Qllah korktuğumuza uğratmasın kötü bir şey değildir muayene olup doktor bir şey yok dediyse demekki doğuştan doğum lekesi gibi belkide
TulayGeriDon balli_cilek göz muayenesi oldu. Geçen ay. Bu leke uzun zamandır var. Ben leke olduğunu yeni farkettim. Kirpiginin gölgesi gibi duruyordu. Göz doktoru leke var bile demedi. Belki gormedi bile. Yeniden götüreceğim ama
balli_cilek TulayGeriDon götürün mutlaka ya da önemsiz gördüğü için bir şey dememiş bişe olabilir inşallah hiçbir şey yoktur 🤲🏻🌸
Drn123 TulayGeriDon geçer zamanla muhtemelen bazen oluyor ama doktora götğrşn Güneş ışığından direk koruyun
milletsanakanalizemiolacak TulayGeriDon Aaaa geçmiş olsun aşkım görümcemin görümcesi göz bölümünde baş hemşire ona sordurayı mı
ggggr TulayGeriDon Doğum lekesi gibi düşün öyle zararsız ama 6 ay 1 senede bir fotoğraflanıyor diye biliyorum