Rabiaca Bebeğim 2 yaşında 12 kilo 92 cm her gören ne kadar zayıf diyor 😕 kıyaslamak için değil sizde durumlar nasıl bir nebze içim rahatlar belki
Ruzgarperisi Rabiaca benim ki de kucuk kizim 2 yasinda 12 kilo 90 cm boyunda. Bencede zayif benimki bana gore. Istahi zayif cocuktu en basindan. Her yemege oturtunca o masadan sinirlenmeden kalkmiyorum😏
aleynadumlu Persentile bakarsanız kilo ve boy oranı gayet iyi 🌸 Annelik ama hep zayıf aç gibi hissediyoruz 🤭🥹 Benim kızım da 24 aylık 14.300kg 84 cm
kubraerol Rabiaca 24 aylık nazar değsin istemiyorum kilomuzz 9,900 gram 🤣 sakın gözünüz kalmasın kızlar zayıf kızım olmayınca olmuyor işte ama inanın götü yere değmiyor çok hareketli
Elvinemine kubraerol 🤣😂seni cok iyi anliyorum canim .massalah nazar degmesin bebklerimizin kilosuna benimki o kadra yiyor amma kilo almiyor haraketden dolayi 13aylik olacak 8.300kilo😂o kadra haraketli ki inanmazsınız
kubraerol Elvinemine 12 aylıkken 7.600 gramdı 😂 hep geriden hep geriden geliyoruz maşallah sizinki kilo alır inşallah 2 yaşına gelene kadar
birazquality Elvinemine ay benim kızım da öyle 13 aylık 8.5 kg mini minnak bisey yani bi kaç gündür bu çocuk niye büyümüyo diye düşünüp duruyordum🤣🤣 benimki de hiç durmuyor 1 dk otursa ya koltuklarda hopluyor zıplıyor erkek çocuğu gibi full enerji valla
Elvinemine kubraerol kiz inanma benim kiz bi yerde duran bebek diyil simdide yuruyor bi tek uyurken sakin o kadar huysuz bebek🤣
maygirl Rabiaca 2 yaş 11 kilo gayet normal.Boyuda 90 cm bakımca bana orantılı geliyor.doktorumuzda sorun görmüyor.kilolu olmasindan ise zayif değilde yerinde orantılı olmasını tercih ederim.Sizinde öyle normal bnce.