fatma4664 Bestiron kullaanan anneler daha bitmeden içinde bozulma gibi şeyler oluyor okside oluyor sonra tadida acı oluyor o kadar para veriyoruz ama yarısında bozuluyor sizde de öyle mi
oylesineebirisi slnbcr bestiron ocean sidefer bunlar en çok kullanılanı gibi Ama ben bestiron kullandımm
milletsanakanalizemiolacak janemaryam Evet bu ama bak doktora danıs al her bebeğin ihtiyacı farklı hepsinin içeriği farklı birde internetten değil eczaneden al bence
janemaryam milletsanakanalizemiolacak valla bence de öyle haklısın. Ben yarın alayım bunu çok tişikkirlir 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
tayincibires Bestiron en iyisi bence. 7,5 aylık bebeğim var geçenlerde kan değerlerine baktırmıştık demiri falan gayet güzel çıkmıştı.
Antalya0703 ruyakerem bestiron tadı ocean gibi mi yoksa ferrum gibi mi acaba ocean ı içiyo oğlu ferrum falan içemiyo devletin ödedikleri ağır bi demir tat koku var hatta Newdit di sanırım ismi özel bi ilaç ama içemedi attık mecburen
ikimelekannesi24 janemaryam evet canım bu yanındaki kağıttaki tozu içine döküp karıştırıp vermen gerek bş de muhakkak buzdolabında sakla
janemaryam ikimelekannesi24 wow bilmiyordum, bunlara da dikkat edeyim. Teşekkür ederim güzel anneler 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
ikimelekannesi24 janemaryam bende formda bi anne de okumuştum boşuna sıvı verdim kızıma diyodu bazen eczaneler de söylemiyo bilgin olsun
merveegem Myiron ben memnun kaldım iyi bir doktorun önerdiği bir damla Kilo farketmeden 7damla kullanıyoruz
byzyldz janemaryam 4 aydan 12 aya kadar sidefer kullandık ve kontrolümüzde epey düşük geldi değiştiricez artık 6.ayda kanında düşük geldiği için dozunu fazla kullanıyoduk ona rağmen artmamış
Antalya0703 byzyldz sideferde çok yükseltmiyo o zaman bizde ocean da aynı durumu yaşadık ne alıcaz biz bi çocuklara bilemedim
janemaryam byzyldz ya yükseltip yükseltmemesi cidden çok önemli. Ben de sideferin içindeki e211 sanırım koruyucu maddenin olumsuz etkilerine denk geldim, bestiron daha güvenilir geldi siz şu an ne kullanıyorsunuz peki?
janemaryam ikimelekannesi24 ocean d vit kullanıyorum bir de nbl probiyotik damla, onları da mı dolaba koysak acaba ya :/ sen nasıl yapıyorsun
ikimelekannesi24 janemaryam bende onları kullanıyorum d vitamini koymadım ama nbl koy bence ben öyle yapıyorum çünkü nbl içinde de süt ürünü var bozulmasın