kumsalsmommy slnbcr bestiron kullanıyorum dr tavsiyesiyle. İçeriği en temiz olarak da bunu öneriyorlar
milletsanakanalizemiolacak ikimelekannesi24 tadı çok güzel baktın mı hiç benim çocukların ikiside çok seviyor 😅
milletsanakanalizemiolacak slnbcr Burada ki önerileri değilde bebeğinin ihtiyacına göre doktorunun önerisi daha önemli kan tahlili yapar ona göre verir doktorunuz. Bizim doktorumuz kan tahlili yaptı sidefer verdi
ikimelekannesi24 milletsanakanalizemiolacak valla tadına bakmadım ama kokusundan belli güzel olduğu ki kızım içince ağzını oynatıyo kaşığa bakıyo bi daha vercem mi die 😂🤭 diğer kullandığımız damlayı görünce hemen ağlıyodu ağzı bile çok kötü kokuyordu
milletsanakanalizemiolacak ikimelekannesi24 Biz sideferle başladık onunla devam ediyoruz hiç başka kullanmadım sağlık ocağı vegaferon verdi ama kullanmadan doktor kontrolunde soyledim asla kullanma dedi 13 aylık olcak hâlâ sidefer kullanıyor
gizematadeniz 5 ay microfer kullandik. Çocuğun demiri dipte cikti. Simdi ferruma gectik doktor ilac devam edelim dedi.
ikimelekannesi24 milletsanakanalizemiolacak eşim eczanede çalışıyo bizim bi hastane sürecimiz oldu çok kan alındı o yüzden erken başladık bi doktor ferrum demiş onu aldık sonra ben başka doktora kontrole götürdüm çok kabızlık yaptı meme reddi yaşadım hemen kan ilacını değişti ondan sonra herşey düzene girdi şükür değiştirmeden sidefer kullanmaya devam edicem bende
janemaryam milletsanakanalizemiolacak nedenini açıkladı mı acaba? Benim bebeğim 4 ay 9 günlük bugün aşılarını yaptırırken sağlık ocağı o damladan verdi henüz araştırmadım vermeden bakınacağım bir ama mesela hangi doktor niçin hemen kullanma dedi acaba? Sizin çocuk doktorunuz mu?
janemaryam ikimelekannesi24 melekozlu milletsanakanalizemiolacak Kızlar dediğiniz damla yani bebeklerinize kullandığınız sidefer bu mu? Ona göre sipariş edeceğim https://ty.gl/tijx1kbninbq2
elifege35 Bebeğim 4 aylık 5750 gram. Doktor Bestiron 10 damla vermemizi önerdi ama kaşıkla veremiyorum sürekli ağzından itiyor. Siz nasıl veriyorsunuz
ahram slnbcr Bestiron buradakilerin önerisiyle aldım doktorlar da öneriyormuş doğal içerikli kabızlık yapmadı çok şükür memnunum
milletsanakanalizemiolacak janemaryam Evet bu ama bak doktora danıs al her bebeğin ihtiyacı farklı hepsinin içeriği farklı birde internetten değil eczaneden al bence
ikimelekannesi24 janemaryam evet canım bu yanındaki kağıttaki tozu içine döküp karıştırıp vermen gerek bş de muhakkak buzdolabında sakla
byzyldz janemaryam 4 aydan 12 aya kadar sidefer kullandık ve kontrolümüzde epey düşük geldi değiştiricez artık 6.ayda kanında düşük geldiği için dozunu fazla kullanıyoduk ona rağmen artmamış
myprincess1 slnbcr ben bebeğimi ocean başlatmayı düşünüyordum ancak doktor yeterli sonuç alınmadığını söyledi Bu sebeple Bestiron kullanmamızı söyledi Bestiron kullanıyoruz
Bebekka34 Süt ve yumurta çoklu besin alerjisi olan anneler siz ne kullanıyorsunuz bebeğinize? Ocean kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum. Değiştirme sebebim içeriğinin kötü oldugunu duymam.