[silindi] Kitsu influencer tayfaya pr paketleri yollamadığı için piyasada çok geride kaldı maalesef. 2010 larda allığı bronzer ve aydınlatıcısı far paletleri fenomendi, üstüne ürün yoktu keşke pazarda bu kadar başıboş kalmasaydı
Kitsu [silindi] bir zamanlar her yerde cakmalari vardı evett Allık ve rujlarinda Parapen yok pudralarinda talk yok diye biliyorum kalitesinin yanında hep artı bunlar. Türkiye de artık popüler olmasa da yurtdışında sevilen iyi bir marka sanırım ihtiyaçlari yoktur buradaki 3 5 reklama
NariNariKiminYari hazal3421 güneşte yanmış gibi dursun istiyorsam nars pembiş pembiş dolanmak istiyorsam dior kullanıyorum
3oglanannesi hazal3421 bende rujdan yana Bi güzel olana denk gelemedim.ruju çok sevmem.ama arada bir sürmek istiyorum evde.hep farklı markalar aldım sanki sürünce kuruyor dudağımda.. ben hep canlı kalsın istiyorum.. bulabildinizmi önerileriniz varmi
ikicocukannesi205_ hazal3421 bu aralar Maybelline kalıcı rujlarina taktım 3 tane aldım o kadar güzel ki allık olarak da tint var çok kalıcı onu kullanıyorum bende güneş kremi istiyorum bb krem tarzı öneren varsa denemek istiyorum
egeniinnannesi hazal3421 kikonun ruju💗💗 smart fusion yaz aramaya renk tonları zaten muhteşem. Belkide 10 yıldır makyaj yapıyorum bu kadar güzel ruj görmedim