hazal3421 Kızlar beğendiğiniz önerebileceğiniz bir allık var mı ve en çok beğendiğiniz rujlar hangileri
[silindi] hazal3421 yıllardır allık olarak the balm hot mama kullanıyorum artık bitmek üzere hemen yenisini alacağım. Yıllardır o kadar çok allık denedim ama hot mamanın yeri başka. Çok kalıcı her ten rengine uyar ambalajı kaliteli daha ne olsun. Ruj için önerim yok
pivpivpivahmedmuhsin hazal3421 Missha ve Physicians Formula allık var bende. Missha’nınki çok doğal hoş bir allık. Likit bir ürün zaten. Physicians Formula toz bir ürün. Rengi kırmızımsı ve kendime çok yakıştırıyorum. Ruj olarak Mac’in kırmızı rujları var bende. Aşığım. Dokusu muazzam. Kalıcı değiller elbette. Flormar’ın ucu pofuduk rujlarından neredeyse her renk var. Onlara ayrı bayılıyorum. Kesinlikle fiyatının üstünde. Bir şans verebilirsiniz. 💕
yavruaslanlar hazal3421 hepsini gratisten almıstım baya iyi cıktılar 😂 bb cream allık kapatıcı maybılıne gloss rimel 350 tl verdim kapatıcıyla 750
Hasekihurremsultan1 hazal3421 yukarıda yazmışlar zaten bende pastel krem allık kullanıyorum beğeniyorumda, ruj çok kullanmıyorum niveanın renkli nemlendiricilerini kullanıyorum
Kitsu [silindi] the balm hot Ay bunu unutmuşum evet efsanedir bende liseden beri kullanıyorum bronzer ve rujlarini
hazal3421 pivpivpivahmedmuhsin ruj olarak şöyle parlak istiyorum ve çok hafif renkte istediğim tarzı anlatabildim mi bilmiyorum ama bulamıyorum
pivpivpivahmedmuhsin hazal3421 Flormar’da bahsettiğiniz rujlardan görmüştüm. Bayağı seveni vardı. Maddiyatınız yeriyorsa YSL nin de bu tarz rujları var. Bir bakın ikisine de isterseniz. 💕
[silindi] Kitsu influencer tayfaya pr paketleri yollamadığı için piyasada çok geride kaldı maalesef. 2010 larda allığı bronzer ve aydınlatıcısı far paletleri fenomendi, üstüne ürün yoktu keşke pazarda bu kadar başıboş kalmasaydı