hellobeybi Muhammet sabah kahvaltı birlikte yapıyoruz. genelde kendime yaptığım şeyden yiyor kızım. öğle yemeği yapıyorum ona. akşam da bize yaptığım yemekten ona göre ayırıp veriyorum. öğle ve akşam aynı yemeği vermiyorum
Muhammet hellobeybi anladm canm keşke yese benimkide ama artık çorba tarzı uapmayi kesecemki çesit yiyebiksin teşekürererim♥️
livanurvealpinannesi61 Muhammet seçmesine izin vermeyin yoksa hep öyle gider ilerde daha çok zorlanırsınız
bizdejantikizlardik Muhammet Sabah kahvaltı, öğlen çorba-yoğurt yada çorba-meyve, akşam da biz ne yiyeceksek onu yiyor oda.
Muhammet livanurvealpinannesi61 ama nasıl yapacam yemiyo mesela o ögün acmi biraksam yada yedirmeyin başka alterneti varmıdır
ebru3457 Muhammet bende sabah kahvaltı öğlen çorba ve yoğurt yemiyorum sadece çünkü öğlen yemek tarzı şeyleri çok yemiyor akşamda çorba kalırsa yine o çorbadan +yemek yediriyorum az yiyor zaten ama çorba yetmiyorsa akşama az kaldıysa Yeni çorba yapıyorum 1 yaşına kadar ona özel yemek hazırlıyorum ama 1 yaşından sonra bizim yediklerimizden veriyorum sadece tuzunu ve baharatlarını felan az katıyorum o şekilde şuan 15 aylık olacak 1 hafta sonra
milletsanakanalizemiolacak Muhammet Benim bebeğim öglen yediğini akşam yemiyor 13 aylık olcak öğlen çorba,makarna,sebze yemeği yada etli yemekler et yemeği hariç her yemeğin yanında yoğurt oluyor akşamları biz ne yersek onu yiyor
nursnmh Muhammet akşam yemek derdinden sonra çocukların menüleri çıktı meydana gercekten zor 10 aylık oglumla ayni durumdayiz