Minnakordek ecekrk kısa bir dışarı çıkış ise ve ulaşılabilir şeyler ise pek bişey almıyorum bir takım ful yedek kıyafet alıyorum bez veislam mendil mama biberon ve su. Ama uzun yol veya ulasabilir değilse bende tedarikli gidiyorum. İlk kızımda bende kavimler göçü eder gibi gezerdim sonra baktım çoğu goturdugumu kullanmıyorum getirip geri yerleştiriyorum bende bıraktım artık kırk uilda bir lazım olacak şeyleri gpturmuyorum mevsim geçişinde daha çok götürüyorum hırka vs de alıyorum yanima
ecekrk Minnakordek benim kızımda mesela 10 sefer yapmaz 1 sefer yapar dışarda öyle kalırım diye korkuyorum birde eve dönmek için otobüs bekle metro bekle yürü Vs en az yarım saatlik yolum oluyor hep
minikpanda73 ecekrk oğlum 9 aylık Bunlar hep çantada olur 2-3 bez Islak mendil Alt açma örtüsü İki tane oyuncak Bir yedek alt-üst Önlük hırkası İki tane küçük poset Ekstralar Meyve püresi Biraz çorba(oğlum dışarda emmiyor) Kaşığı Suluk Bide eline vermek için incir, havuç veya simit hangisine denk gelirsem onu alırım
aybarsinannesi1107 ecekrk 🙄Sizin baya fazlaymış ben yedek kıyafet Alt açma örtüsü Bezi Islak mendili Müslin örtü Maması Termosu Biberonu Emzik kutusu Su alıyorum
kader539_ ecekrk ilave olarak ben küçük boy poşet bulundururm mutlaka olur da kirli kıyafet koyarım üstünü değişince ya da bezini koyup atmak için. Benim bebek çantam her zaman bir köşede hazırdır. Duruma göre içinden kıyafet alır koyarım ya da değiştiririm ama mutlaka ha deyince alıp çıkacağım şekilde hazırdır bezi ıslak mendili yedek kıyafet .yedek biberon bile var cünkü bu biberon alıştığı için bir tane hazır açılmamış su var hiç ellemem mama içine çıkacağım zaman sadece mama koyar çıkarım ha bir d emutlaka mutlaka ince Müslin bir örtü var
ecekrk kader539_ benimki emiyor sadece ek gıda yiyor ama doyacak kadar yemiyor açıkçası hiç mama vs o tarz şeyler yok şükür onlarda olsa valizle çıkarım herhalde benimde genelde hazır çantam sadece içine su ekliyorum bazen normal su bazen karadutlu, meyve ekliyorum o günün havasına göre hırka koyarım bazen bazen ince penye battaniye ama içinde bezi ıslak mendili yedek kıyafeti vs temel şeyler hep hazır
Rabiiul ecekrk yedek kıyafet Mama Su Biberon Suluk Islak mendil - bez Oyuncak Diş kaşıyıcı Emzik ve kutusu
pivpivpivahmedmuhsin ecekrk Eski hesabıma girebildiğim için buradan cevap vereceğim. Hayır. Yiyecekler beslenme çantasında oluyor. O da küçük bir çanta. İkisini de ekliyorum. Dışarıda yürüyüş vs yapacaksak sadece siyah olanı alıyorum yanıma uzun bir yere gideceksek birkaç saatliğine beslenme çantasını alıyorum yanıma.
ecekrk pivpivpivahmedmuhsin bu arada o beslenme çantası nasıl acaba bende milk and moo nun Bebek bakım çantası var seviyorum ama işte kocaman otobüse in bin dert oluyor birde bazen otobüste yer olmayınca arabayı katlamak zorunda kalıyorum bir kolda bebek birinde araba birinde çanta zor oluyor o yüzden sırt çantasına geçmeye çalışıyorum
minikpanda73 ecekrk anne bebek sırt çantasını kullanıyorum dolmuyor yarısı anca oluyor arabanın altına koyuyorum benim için ekstra bir külfet olmuyor
pivpivpivahmedmuhsin ecekrk O çantayı daha önce aldım. Çok kaliteli fakat asla ama asla kullanışlı değil. Sırt çantası olarak Lucina kullanıyorum. Daha önce Juno Oslo iken almıştım. Milk moo almak için satıp beğenmeyince yeniden almıştım. Küçük güzel ve içi geniş bir çanta. O çantayı şehir dışına çıkarsak kullanıyorum sadece. Beslenme çantasından da çok memnunum. Yemeğini, atıştırmalıklarını vs rahatlıkla alıyor. Ben bu çantayı almadan önce içine yürüyüşler için bayağı şey de dolduruyordum.
ozr42 kelebegiminannesiyim bez Islak mendil Alt açma örtüsü Pişik kremi 2 çift takım 2 tane zıbın Ağız mendili terlediği zaman kullanıyorum ya sırtına koyuyorum yada terini siliyorum. Muz ( tok tuttuğu için ) Ev yapımı kurabiye , kek ,pohaça varsa Akşam yemeği saatinde dışardaysak evden çorba götürüyorum eğer dışarda yemeyeceği bişey olursa diye (kaşığını alıyorum) Önlük alıyorum çorba götürdüysem Suluğu Öğlen uyku saatlerinde dışarı çıkacaksak kutu sütlerden alıyorum bi tane öğle uykusuna geçmeden süt içiyor Her ihtimale karşı çantamda eti puf , peynirli kraker ve danonenin hüptürük şeklinde olanlar var ya genelde onlar bulunuyo tek yediği abur cuburlar elimde kek ,kurabiye fln olmazsa onlar benim kurtarıcım. Sürekli yemiyor. Bazen çok işime yarıyorlar . Emzik
duyguunal ecekrk Bez Islak mendil Yedek kıyafet Suluk Ağız mendili Uzun süreli bir yerde ek gıdasını yada atıştırmalık kraker falan Oyuncak almam çünkü oyuncak olmayan şeyler daha fazla dikkatini çekiyor Müslin örtü
denizalismom ecekrk bez , ıslak mendil , alt değiştirme örtüsü, yedek kıyafet , pişik kremi , atıştırmalık, önlük , suluk , oyuncak .
busra_basturk ecekrk ben sadece yazlık ve serin hava için kıyafet ıslak mendil bez uzun süre kalacaksam da burun aspiratöru nemlendirici krem bolca önlük ağız mendili bide battaniye o kadar
gokcen_ ecekrk Yedek kıyafet ⅘ bez Alt açma Kaka yaparsa silmek için pamuk bez Emzik kutusu Su Sıcak su için termos Biberon Mama Kaşık Atıştırmalık meyve / çorba Önlük Yara için stick Islak mendil Pişik kremi Şapka Güneş gözlüğü Oyuncak Spora giderken omuza takılan küçük valiz gibi çantalardan aldım ,anca sığıyorum 😅
TulayGeriDon ecekrk bez Islak mendil Bebek bakım örtüsü Pişik kremi Calpol&Ateş ölçer Burun aspiratörü+Serum fizyolojik+enjektör 2 set baştan aşağı yazlık kıyafet Her ihtimale karşı 1 set uzun kollu ve uzun pantolon Müslin battaniye Ağız mendili Mama önlüğü Suluk Yedek emzik Yiyecek birseyler Kimlikler kartlar