SheDoesntCare xbmiray bende bunu merak ediyorum 🤯🥴ben çok yemezsem sütüm de olmuyor normalde 2 öğün yerdim şimdi 3 ana öğün yapıyorum ):
esay22 xbmiray ben de cok yemek yemeyen biriyim ama kuru soğan bulgur pilavi gercekten cok süt yapiyo tavsiye ederim ben soğan kokusuna dayanmam kizim icin yiyorum faydasini cok goruyorum☺️
re11 nuiz aynııı 😂😂 açlıktan fenalaşıyorum bazen anca su içiyorum uyuyunca atıştırıyorum buna da şükür
Pembepremses24 m167 canım benim de öyle olmuştu pump sağım dene 20dk sağ 10 dk dinlen 10 dk sağ 10 dk dinle 10dk sağ 10 dk dinlen tek meme için günde bir kez böyle yaparsan artıyor artana kadar devam et günde 1 kez
janemaryam Pembepremses24 günde bir kez yeterli mi cidden :/ siz böyle yapıp günde bir kez yaparak artırdınız mı cidden 😥
Pembepremses24 xbmiray valla pek bişey yemiyorum ben çünkü tekim zor oluyor yemek hazırlaması ne bulursam onu yiyorum kek çorba ne denk gelirse yemeğe vaktim yok hazırlayacak
badai xbmiray 3 ana 3 ara öğün olmak üzere toplamda 6 öğün. Bu şekilde doğum sonrası toplam 8 kilo verdim hemde sütümde asla bir azalma olmadı aksine kalitesi arttı ☺️
2prensesimvarcanim xbmiray 4.ayda bizde yaşamaştık 4-5 gün sürdü sonrasında emmeye devam etti sık sık emzirmeyi deneyin siz yinede emmiyor diyip de bırakmayın ben kucagıma aldıkça kızımı denedim 😊 bu arada emmediği zamanlarda sagım yapın azalmaz o zaman sütünüz
Pembepremses24 janemaryam evet bir hafta da 1 kez yaptım sonra bebeği emzirdim gün gün arttı ben faydasını gördüm şey gibi düşün yenidoğanda bebek süt gelsin diye emiyor ya kısa aralıklarla sen onu makineyle yapıyorsun ve beynin süte daha çok ihtiyaç var diye üretiyor
yenianne1721 xbmiray İki ana öğün bir ara öğün yapıyorum. Ama burda önemli olan yemek değil sıvı alımı bol su içmek. Tabiki bir de sağlıklı beslenmek gerekiyor bu şekilde olunca hem doğum kiloları daha çabuk gidiyor hem de sütün kalitesi artıyor
janemaryam Pembepremses24 tamam deneyeyim en azından günde bir kez yetiyorsa okey yoksa uğraşmaktan artsın diye çok yoruldum 😮💨 ama günde bir saat buna ayırmal bebeğime değer ne yapalım artık 😥
beyzanuroz xbmiray ne kadar çok yersem yiyeyim sütüm olmuyor benim galiba genetikmis karnım acıktıkça yiyorum işte