Duce28 Duuyguum Evinin ısısı önemli canım sıcaksa battaniye yeterli olacaktır . Eğer serinse yorgan kullanabilirsin benim kızım hiç örtünmüyor hep atıyor üstünden hiç sevmiyor üstüne birşey atılmasını 🤔
Duuyguum Duce28 kaç aylık kızın canm yorgan hazır yorganlardan mı kullanmak gerek yün yorgan mı acaba
Hayat16 Duuyguum ben kenarı çıt çıtlı ya da düğmeli battaniye/ kundak tarzında bir şey kullanıyorum. Üzerinden atamıyor
Duce28 Duuyguum 15 aylık canım hazır yorgan yeterli olur canım dedigim gibi evinin ısısına göre değişir bulundugun odaya ısı ölcer alabilirsin ben almistim dereceye gore hareket ediyorum mesela corap falan tutmuyor ayaginda mecburen gunduz kulotlu corap giydiriyorum sadece .
tuval Duuyguum hiç erken değil. İyi yapıyorsunuz uyurken ayaklardan nefes alır biz bile çorapsız yatarken rahat uyuyoruz. Takip edin gece uyanınca kontrol edin soğuksa çoraplı yatırın. Bazen çoraplı bazen çorapsız yatırıyorum 5aylık bebeğim
Duce28 tuval benim yengem örmüstü bebek arabasında ve pusette kullanmak için tulum battaniye diye geciyor öyle bakabilirsiniz 🤗
Deletedmom388 Duuyguum 2.aydan beri çorapsız yatırıyorum ☺️ Kan dolaşımı açısından daha sağlıklı olduğunu okudum,bir sorun olmadı.Arada bir tulum giydiriyorum ince,onun harici çorap giydirmiyorum hiç uyurken.
Busraa15 Duuyguum benim bebeğimde 4 aylık bir aydan fazladır çorapsız yatırıyorum şimdilerde huy edindi çorabı hiç giymek istemiyor 😂😂
Deletedmom94 Bu yazıyı okuduğumdan beri (2 gecedir) çorapsız yatırıyorum çocuk dün gece 5 saat deliksiz uyudu ilk defa, bundan mıdır değil midir bilemem 🤷🏻♀️ ama daha rahat ediyor gibi geldi çorapsız ayaklarını sık sık kontrol ettim sıcacıklar
Gulfem_1605 Benim kizim zaten mayis dogumluydu ondan hic corap giydirmedim yatarken zaten yenidogan kiyafetleri ayaklarida kapali oluyor kundaği hic sevmedi hep hareketliydi gece cok üstünü aciyor diye uyku tulumu aldim icine ince bir pijama giydiriyorum disinada uyku tulumunu tamam.