miran2 Görümcem dün doğum yaptı bugün sabah doktorlar bebeğin doğum sendromlu demişler işitme testinden kaldığı için böyle bir şey mümkün mü test yaptırmıştı hamilelik döneminde temizdi kaç saattir düşünüyorum üzülüyorum bilen varsa yazabilir mi.
12betul miran2 doğum sendromu ne bilmiyorum . İnşsllsh ciddi birley değildi . İki kızımın zamanında hastanede işitme testi 1 kere yapılırdı eve yollandık . Son kızım 5 aylık işitme testinde kaldı hala kulaklarında doğum sıvısı olduğu için dediler 15 gün sonraya verdiler gittik bir şey çıkmadı . Sizin de böyle bit durum mu acaba
1tosbikinannesiyim miran2 sadece işitme testi için demezler zaten çoğunlukla bebekler ilk testte kalıyor kulakta sıvı olduğu için bence başka bi şey vardır bebiş down bebeklere benziyor mu acaba ?
miran2 12betul inşallah öyledir doktor test yapmış tekrar ama bilmiyorum inşallah temiz çıkar aklımı kurcalıyor uyuyamıyorum
karpuz_ miran2 ne saçmalık bu böyle işitme testinden kaldı diye down sendromu mu denir Allah aşkına ne alakası var benim bebeğim de ilk testte kaldı asla böyle bir şey demediler kulağında su vardır dediler tekrar çağırdılar geçmişti. Ayrıca sadece işitme testinden kaldı diye çocuğa nasıl down sendromu diyebiliyorlar
miran2 karpuz_ evet kesinlikle çok saçma benim bebeğim 3 de geçti böyle bir şey demediler neye dayanarak dediler bilmiyorum test sonucu beklicez inşallah güzel haberler alırız
karpuz_ miran2 sadece işitme testi için söylüyorlarsa üzülmeyin moralinizi de boşuna bozmayın farklı bir şeyler de varsa bilemem ama şuan ne testi yaptılar