Berra [bilinmeyen] inanın benı anlatmışsınız. Sımdı gördüm postunuzu Ablam bebek hemsıresı bana dedıgı sütun çocuğa su gıbı gelıyor onu tatmın etmıyor sutumle doymuyormuş
Damladerin YazCilegi Berra canım bilip bilmeden atlamanıza hayran kaldım ya asıl siz okumadan devamını yorum yapmayın okey mi 😉
Berra Damladerin herhalde sız cok biliyorsunuz hemen teshısı koyuyorsunuz mama verın dıye. Çok ayıp yazdığınız şey hepımız anneyız lohusa donmeındeyız streslı olabılırız çocuklarımız ıcın endıselenıyoruz belkı. Bellıkı sız cok bılmıssınız 😀😀😀😂
Cisemmuge Damladerin Mama takviyesi yapmayı önermişsiniz, bir de doktora sor, demişsiniz. Başka okumadığım mı var?! Ah bir de ne kadar bilgili olduğunuzu anlatmışsınız. Eksik bir şey?! 🙄
Cisemmuge Damladerin Yaramayan süt yoktur, demişti doktorum. Ancak değerini artırıcı bir takviye verdi bize: Aptamil Eoprotin. Protein tozu yani. Kızım 500 gr. aldığı için vermişti. Onu kullanınca ki çok da yüklenmedik 850 gr. aldı. ☺️
Cisemmuge Damladerin Herkes ilk defa duyuyor zaten. Eczacılar bile ne işe yaradığını merak ediyor. Biz de depodan getirtiyoruz. ☺️
Egeninannesiii [bilinmeyen] çişini ve kakasını tkaip et canım bol bol işiyorsa ve günde en az 4 kere kaka yapıyorsa güzel besleniyo demekmiş bende doktoruma sormustum bu cevabı almıstım
Cisemmuge Damladerin Eoprotin sütün etkisini artıran, prematüre ve düşük doğum ağırlıklı çocuk gelişiminde kullanılan bir ürün.