maygirl Yawasabeheyranarasokaktasan Kullanıcı adınızı soylemeyin,foto paylaşmayın bilmemesi gereken seyler varsa paylaşımınızda..
Muhammet maygirl yaptık bile insan konacak biri bukamayinca buraya açıyor içini bigun yakalanma riskini bilmden
neolmusyaani Yawasabeheyranarasokaktasan o zman burayı komple söyleme baci;) yani ben olsam tanıdığım kimseyi davet etmem foyami ortaya hiç dökemem:))
Yawasabeheyranarasokaktasan LadyGaddar kiz Allah’tan kullanıcı adimi söylemedim valla var böyle maliklarim bunu atlamışım 😂
LadyGaddar Yawasabeheyranarasokaktasan ahahahaha 😁 Aslında üstteki 3 noktadan bildir bütün postlarin silinir Kimse görmez sadece sen kendi hesabına girince gorebilirsin Dimi güzellik @Gokturkmom
Gokturkmom LadyGaddar Evet öyle 🤭Tamamen silinmesini isterse de… Hesabınızı silmemiz için kullanıcı adı ve gerekçesiyle Biz@mutluanneleriz.com maıl atınız. Talebiniz değerlendirilecektir. @Yawasabeheyranarasokaktasan
LadyGaddar Yawasabeheyranarasokaktasan e ben çok sildirdim kimse görmüyor ama bende silik görünüyor 🤔