Feyzosumunannesi Yawasabeheyranarasokaktasan silmek istediğiniz postunuzun sağ alt köşesindeki 3 noktadan bildirebilirsiniz annemiz. Fakat sadece Annelerin gün odası etiketine ait postlariniz silinmektedir.
Muhammet Yawasabeheyranarasokaktasan bende istiyorum post hesabı kapatticaktim kapattiramadim lanet birşey bulastimmi çıkmıyor
maygirl Yawasabeheyranarasokaktasan Kullanıcı adınızı soylemeyin,foto paylaşmayın bilmemesi gereken seyler varsa paylaşımınızda..
masterchefiniz @“Yawasabeheyranarasokaktasan”#p3599888silinmiyor diye biliyorum aşırı saçma ömür boyu duracak .
ada00 masterchefiniz isim değiştirememe saçma,form hesap silememe saçma, yazdığın postları silememe saçma bunların düzeltilmesi lazım hele hesap asla silmiyorlar çok saçma bişey bu
Yawasabeheyranarasokaktasan Ya bi akrabaya onerecektim uygulamayı postlarima bakar diye sileyim dedim en iyi boşver 😂
OLaaBalito_ Yawasabeheyranarasokaktasan sende gorunur ama postlar 😉 silsen bile kac post acildigida gorunur icerigi olmaz sadece🌷
Yawasabeheyranarasokaktasan ada00 aynen bawit bir uygulama gibi duruyor halbuki bu kadar kulanicisi var