MnkKrtl milletsanakanalizemiolacak bende bilemedim valla 😂 benim favorim ece 😂 eskiden dağ şeklinde çikolata vardı o geldi aklıma bian içinde fındık vardı 😂 naneli çikolarda var bimlere geliyo yeşil paketi
milletsanakanalizemiolacak MnkKrtl tüm tuşlara basıyorum ama iki kişi buldu balin markasına ait ikiside marketlere bakcam bi varsa marketten alcam yoksa internetten alcam vallahi gebe gibi canım istiyor ya
MnkKrtl milletsanakanalizemiolacak iki sene önce kavyınvalidemde vardı bunlardan marketten almış😂 ama pek benlik değil bi araştırın belki trendyolda vardr
dnzzynpmom milletsanakanalizemiolacak elvan markasının fondante çikolatası olabilirmi acaba oda öylede
milletsanakanalizemiolacak dnzzynpmom ona da bakayım ama balin markasının lami ve lord çikolatası paketlere aşinayım
milletsanakanalizemiolacak barbiee_ bak bakam sende yemişsin lord ve lami iki markayada bak hatırlıcan mı hangisi dersen onu alcam
hurreminruhu milletsanakanalizemiolacak link paylaşımı yasakmış ama saçma bi şekilde bağlantı paylaş butonu var 😂😂😂
Aintyourmama milletsanakanalizemiolacak ay. Bende çok seviyordum bu çikolatayı hala daha görüyordum bazı evlerde ama şimdi benim de canım çekti
Elakuzusu_ milletsanakanalizemiolacak lord 🤭 öyle çok severim ki bende sagolsun kayınvalidem bulmuş almış 🙈 neredesiniz bilmiyorum da büyük gros marketten almışlar bulamazsanız gönderirim alıp
milletsanakanalizemiolacak Elakuzusu_ Ahh çok naziksin canım teşekkür ederim bulurum buralarda bulamazsam internet satışı mevcut❤️