alpmomssss milletsanakanalizemiolacak hatırladım bende bayılırdım öyle güzel anlatmışsın ki tadı geldi resmen bende bekleyeyimmmm
milletsanakanalizemiolacak alpmomssss içi çok freshti demi onun varya bayram gezmesinde belki onunla kavuşurum diye çikolata kasesini karıştıyorum çocuk gibi ya 🤣🤣
milletsanakanalizemiolacak barbiee_ ne demek yemediiiimmm işte buna daha çok ağlarım 😭 adını bilen gelirse al da ye müptelası olursun
MamaUygarVibes Tadı ağzımda suan ama adını bilmiyorum aynı ona çok benzeyen bir marka biliyorum; nestle after eight naneli çikolata
milletsanakanalizemiolacak busrasil2019 yaa lami de olabilir lamiye baktım onuda hatırladım hem lami hemde lord alcam
temizlikperisi milletsanakanalizemiolacak kız onun neresini sevdin kızıma biri verdi tadına baktım çok kötü 🤣🤣🤣🤣
selamunkavlen milletsanakanalizemiolacak babam annemi istemeye gittiğinde o çikolatadan götürmüş bendede böyle bir anısı var ☺️
milletsanakanalizemiolacak busrasil2019 Bulduk ismini internetten bakcam satılıyorsa alcam satılmıyorsa onun için koca köyü gezmeye razıyım yeter ki boğaz olsun bana 🤣🤣