temizlikperisi milletsanakanalizemiolacak kız dur hele linc anlamam ama yılar önce bir bayram çikolatası yedim kinderin müthiş bir şeydi şimdi bulamıyorum 🤦😘
milletsanakanalizemiolacak betul97_ 😅😅 ne iş yapıyor eşiniz belediye ama çok yoğun çalışıyor bi telefon geliyor aniden şehir dışına filan gidiyor işi zor
milletsanakanalizemiolacak CheriBlossom ahahahahah 🍫 kız kahve postları filan açardım eskiden ben ismim Merve 29 varım 30 yoğum 😅
CheriBlossom temizlikperisi kinderin mini eggs, schoko-bons ve kugeln diye 3 çeşidi var sanırım onlardan biri olabilir
derinmoms23 milletsanakanalizemiolacak balin lord bak internetten o mu resim atamıyorum. Gerçi bulmuşsunuz yorumların hepsini okumadı. 😂😂 benim dolapta 1 tane kalmış ama eşim onları haktan dan almıştı.
milletsanakanalizemiolacak derinmoms23 nerde oturuyorsunuz haktan market yöresel mi genel mi. Evet lord yada lami alcaz bakam inşallah 😅
defnes32 milletsanakanalizemiolacak daha ilk cümleyi okuyunca tadı damağıma geldi 😅 şimdi forumca bu çikolatayı canımız çekecek içi sanki fresh ferah ferah bir tat veriyordu
milletsanakanalizemiolacak defnes32 âhahahaha demi yaa lord yada lami ismi internet satışı var el birliği ile bulundu alcaz inşallah 😅
CheriBlossom milletsanakanalizemiolacak kız evet bende ondan dedim hep kahve postlarını görüyordum🌸 benim ismimde Betül 24 varım 25 yoğumm😅🥰