Gzm__ ortalığı yıkabilir. benim için ağlaması sorun değil isterse sabaha kadar ağlayabilir dediğim gibi 15 aylıktı aşırı bağımlıydı ek gıda berbattı yani bi döneme kadar çok iyiydi bagımlılık yaptığı anda ek gıda azaldı o gece karar verdim son kez emzirip uyuttum uyandığında su uzattım istemedi ağladı keyfin bilir dedim sakinleşince gel sarılalım böyle bağırırken seni anlamıyorum dedim yatakta döndü dolaştı uyudu bi tur sonra ikinci tura kalktı o zamanda muz uzattım istersen ye yemeyeceksen geri yat dedim ağladı e ağla o zaman dedim bi süre bana vurdu bağırdı etti vs ama ağlamak sayılmaz ağlasa zaten susmaz sadece bağırıyor sinirlendiği için neyse en sonunda yeter ama ha kalk o zaman oyun oynayalım kalk kalk çabuk dedim sesi kesti gömdü kafayı yattı o gece sabahladım cunku uyursam sinirlenebilirdim uyumadım öyle bekledim çokta dinçtim bi gece öncesinden uykumu aldım gayet keyifli bi şekilde o geceyi bitirdik o gece 2-3 kere kalktı sınırları zorladı ve sabaha kadar deliksiz uyudu sabah uyandığında da meme bitti bunu kabullen şimdi kahvaltı yapacağız sonra da parka çıkacağız dedim yedi içti parka götürdüm getirdim koydum yatağa döndü sırtını yattı emzirmeyi kesince bide uyku arkadaşı aldım ona o gün bugundur bebekle uyuyor o günün akşamına da meme istemedi suyunu içti ona muzlu yoğurt yaptım yatana kadar yemek yedi ve deliksiz uyudu. dediğim gibi ağlaması benim için hiç bir şey ifade etmiyor gerçekten ağlasa üzülebilirim gözünden yaş bile akmıyordu sadece bağırıyor ve vuruyordu ha bu arada aşırı hırçındı sütten kesince o kadar uysal oldu ki tüm hırçınlığını geride bıraktı şu an 28 aylık burnu bile akmadı o günden beri ve deli gibi yemek yiyor gece gündüz bi aralar uyanıp yemek istiyordu şu an ki aklım olsa daha erken keserdim kendime yazık ona yazık o kadar hastanelerde perişan olduk bi çocuk her gün nasıl hasta olabilirdi yani başarıyordu bunu. demem ooo kiii zaten ihtiyacı olmuyor 1 yaşından sonra kesin gitsin aslında o ağlamıyor öfkesini dışa vuruyor skainleştirin kalksın oynasın yesin içsin herşey serbest meme dışında tüm mottonuz bu olacak MEME DIŞINDA HERŞEY SERBEST cocuklar sınırları sever bir kere çizgiyi çekince onun ortadan ağlayarak kalkmayacağını bilirler. bu arada kızım 1 yaşında hem bronşit hemde bağırsak enfeksiyonu geçirdiği dönemde halı üzerinde bitkin düşüyordu o dönem sallanmayı kendi kendine bıraktı sadece yanına yatıp emziriyordum emzirmeyi kesince de kendi kendine dönüp uyumaya alıştı sallanıyorsa önce sallamayı bırakın sonra memeyi bir anda ikisini birden elinden almak onu çok zorlar