azramelam ayseguloget onu bilmiyordum ondan galiba tadında sıkıntı yok da azalıyor sinirim bozuluyor ya sağımla besliyorum bide
ayseguloget azramelam hic bozma 2 gün sonra geriye döner böyle kafaya taktigin zaman daha cok azaliyor
Busegr azramelam bana bir doktor arkadaşım söylemişti tadının değiştiğini ordan aklımda kalmıştı daha fazla meyve tüketirdim
janemaryam Evet azaldı diye düşünmemek lazım. Ben o dönem çok araştırdım. Geçici azalma olarak ifade ediliyor zaten. Regl olunca artmaya başlıyor geri. Tamamen hormonal 🤷🏼♀️
azramelam janemaryam sağımla besleyince çok yıpranıyor ve sinirileniyo insan ister istemez ama normalmiş
ikibaloglanannesi azramelam İlk oğlumda 2.ay regl olmuştum. Sütüm azaldı o günden sonra hatta mama takviyesine başlamıştık o aydan sonra.
azramelam ikibaloglanannesi benim bebeğim 5 gün sonra 6 aylık olcak ek gıdaya geçicez bişey kalmadı o yüzden gerek duymuyorum ama her bebek bir değil tabi kimisi tam doymuyor mecbur kalıyorsun
artikbiranneyim azramelam azalıyor maalesef ama şöyle bebeğim 10 aylık oluyor artık öğün olarak beslendiği için ek gıda öne geçtiği için cok etkilenmiyor azalmasından
azramelam artikbiranneyim yani ek gıda aldığı dönem olduğu için rahat ediyor insan başka şeyler de veriyorsun benimki de 5 gün sonra 6 aylık olcak ek gıdaya başlayacağız o zaman daha rahat olurum diye düşünüyorum sağımla bide besliyorum çok yıpranıyor insan bazen
artikbiranneyim azramelam evet evet 7. Aydan sonra hele daha da rahatlarsınız kıyma vs cesitlendireceğiniz icin
azramelam artikbiranneyim inş. Hayırlısıyla gelir o zamanlarıda aşırı heyecanlıyım zaten herşeyini özenle aldım hayırlısıyla kullanmak nasip olsun 😍