reyhanrdm Merhabalar, babam beyin ameliyatı geçirdi, sol lobda büyük bir kanamaydı. Çoğu şeyi hatırlamıyor, karışık konuşuyor. Evden kaçmaya çalışıyor. Çocuk gibi davranıyor. Depresif. Ne yapacağız bilmiyoruz. Böyle şeyler yaşayan var mı ?
momas reyhanrdm doktorlar dizisinde böyle bir bölüm vardı aklıma o geldi geçmiş olsun. Doktoruna danıştınız mı bu durumu?
AegeansMom reyhanrdm ameliyattan sonra bir süre ameliyat öncesi semptomlar devam edebiliyor ama ameliyat öncesi de böylemiydi babamnız bilemiyorum. Epilepsi ilacı falan kullandırıyorlar 6 ay kadar, umarım geçicidir geçmiş olsun
Busegr reyhanrdm benimde kuzenim trafik kazası sonucu beyin kanaması geçirdi aynı semptomlar vardı 4 ay içinde düzelir dedi doktoru öylede oluyor çok saçma konuşup elini ayağını falan kontrol edemiyordu
forumgurmesi Benim annem beyin baloncuğundan dolayı ameliyat oldu, ameliyat sonrası ilk bir kaç ay kelimeleri karıştırıp unutuyordu. Mesela ikili kelimeleri ters söylüyordu. Öncesinde de sinirli bir insandı ama şimdi en ufak şeyde böyle kıpkırmızı olacak derecede sinirleniyor kan beynine sıçrıyor resmen. Onun dışında bir şey yaşamadık.
aslhnkrts reyhanrdm benim babam iskemik inme geçirdi beyninde hasarı büyüktü 40 dk bilinci kapanmıştı bize nörolog dedi ki evden kaçar saldırgan olur çocuk gibi ağlar fizik tedaviyle çözersiniz zamanla ama ilaçları düzenli kullanın demişti sakinleştirici damlası ve uyku ilacı vardı 6 ay sonra agrasif ve çocuksu halleri geçti
Usnac1995 reyhanrdm Teyzemin beyninde baloncuk patlamıştı ameliyat geçirdi. Böyle şeyler yaşadı mı bilmiyorum uzaktalar bizden. Ama geçenlerde gelmişti hiç sıkıntı yoktu her zamanli gibiydi. Belki geçici süreçtir
hayalperest__ reyhanrdm Benim babam da önce sinir sonra hafıza kaybı oldu😔 Siz doktora söylendiniz mi. Beynin sol tarafı hem dil hem hafıza işlevi görüyormuş ödem falan olduysa hafta yada aylar sonra geçiyormuş Rabbim şifa versin inşallah
tkut reyhanrdm geçmiş olsun bilgim yok ama izlediğim bir dizi vardı adam beyin ameliyatı geçirmişti evden kaçıyordu bilincsizce yol ortalarında bina tepelerinde buluyorlardı Allah korusun hep yanında olun şifa diliyorum 🤲🏻
Busegr reyhanrdm 4 ayı dolmadı daha 1-1,5 ay kadar oldu gözü kayıktı o düzeldi saçma sapan konuşuyordu annem teyzesi ama yenge falan diyordu ara ara gel gitleri oluyordu şimdi daha sakin normaldede çok sinirli bir çocuktu şuan için sinirleri alınmış bir bebek gibi ama toparlama sürecinde bayağı ilerleme var
aslhnkrts reyhanrdm fizik tedavi aldı ilaçları da damlasını verince içirdik yada sulandırıp yemeğine falan kattık şuan iyi agrasifliği yok gayet sakin babamın durumu farklı olduğu için genel durum tablosu pek iyi değil bunada şükür
lal37 reyhanrdm benim babam da beyin ameliyatı sonrasında bir çok şeyi karıştırıyordu 2 cocugu olduğu halde 2 kızım bir oğlum var diyordu. 3 ay gibi bir sürede düzeldi. Umarım hızlı iyileşir çok geçmiş olsun
dnzzynpmom reyhanrdm ablamın kâyinvalidesi geçirdi beyin kanaması sonrasi beyni dışarı çıkarılıp tekrar yerleştirme oldu ameliyatla şuan aşırı sinirli herkesi yalancılık hırsızlık ile suçluyor bazen durduk yere ağlıyor küfür ediyor vs kizlari bakımevine vereceklerdi en son ne oldu şuan bilmiyorum zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin geçmiş olsun