SinanzehraNeva Deletedmom136 ben daha iletişim sağlanayamadım ama diğer abimde emniyet mensubu o onun bölgesinde olmadığını söyledi. Rabbim yaralılara acil şifalar versin . şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır versin çok zor Ateş düştüğü yeri yakıyo 😥😢
Deletedmom136 SinanzehraNeva inşallah inşallah inşallah tez zamanda ulaşır sana 🤲🏻 Şuan o kaosun içinde ulaşamıyordur vakit bulamıyordur muhtemelen inşallah iyidir. Yüreğini ferah tut 😔
Deletedmom136 minikurabiyem çok şükür inşallah tekrar bişey olmaz inşallah güvende kalırlar 🤲🏻 Allahım güç kuvvet versin eşinize de size de çok büyük bi travma oldu hepimiz için 😔
minikurabiyem Deletedmom136 amin hepsi güvende kalırlar inşallah bir şey olmaz. malesef öyle Allah hepimize dayanma gücü versin
SinanzehraNeva Deletedmom136 inşallah Rabbim sabrını versin bu acı olayı yaşayanlara da çok zor yüreği ağzında yaşamanın bin katı dır Allahım sen yardımcıları ol güç kuvvet ver hepsinede düşmana fırsat verme
busradem501 Allahım yardım etsin benim eşim Türkiye de o yüzden bi sorun yok . Allah yardımcımız olsun
SinanzehraNeva busradem501 inşallah Allahım hakkımızda hayırlısını versin itikadımız Rabbimize ona emanet ettik
Deletedmom136 Parlak240 çok şükür sağlığı yerinde 🤲🏻🤲🏻 Psikolojilerini tahmin edemiyorum çünkü bir video gördüm bir yüzbaşıydı çok felaketti gözlerinden okunuyordu hali