Semaelaa Meme mantar olması başına gelen var mı Varsa ne gibi yollar denediniz ne kadar süre de geçti varsa birileri lütfen dönüş yapsın
babybaby2406 Semaelaa travazol kullanmıştım 1 haftada geçirdi sabah akşam kullandım emzirmeden önce silmiştim
Semaelaa babybaby2406 bana da doktor trosyd verdi 2 gündür kullanıyorum çok kötü durumda biran önce kurtulmak istiyorum geçmezse emzirmeye keselim dedi bunun olmasını hiç istemiyorum Bebeğiniz için bişey kullandınız mı peki
babybaby2406 Semaelaa evet ağızında pamukçuk vardı mikostatin kullandım onun ağzından benim göğüsümde geçmişti
babybaby2406 Semaelaa çok zor valla acısı Allah kolaylık versin benim dediklerimi sağlık ocağına yazdırın isterseniz bende sağlık ocağında muayene olmuştum doktor yazmıştı bunları bebeğin ağzına mutlaka düzenli kullanın ama çok zor geçiyo pamukçuk
Karanirem babybaby2406 bende meme ucu yarasından bebeğin ağız icinden pamukcuk sonucu meme apsesi oldum ve ameliyat oldum cidden cok zor bisey ya
babybaby2406 Semaelaa göğüsüm için travazol bebeğin ağzındaki pamukçuk için mikostatin ikisi de sabah akşam ama emzirmeden önce göğüsünüzü silin kremli emmesin
Semaelaa babybaby2406 çok teşekkürler karbonatlı su istemedi öyle yaparsın demişiti doktor bide buna bakayım