balli_cilek Kızlar 2 yaşındayız çorap giydiriyorum yatarken çünkü Dr sordum eğer üşüyorsa geniş çoraplardan giydir dedi ince tulumu var onu giydiriyorum oda bacağından yukarı sıyrılıyor bacakları donuyor resmen içimde rahat etmiyor giydirmelimiyim 😒
myavocado balli_cilek ben rahat etmiyor gibi düşünüp giydirmiyorum, uyku tulumu ile yatıyor, ayaklarını elledigimde hep sıcak oluyor. Ama sizin ki üşüyorsa, doktoru da böyle söyledi ise giyilebilir tabii.
mss_12 balli_cilek hiç giydirmedim,yeni doğduğunda da.şuan 10 aylık uyutacağım zaman çoraplarına bakıyor çıkarayım diye :)
balli_cilek myavocado ya evet sıyrılıyor yukarı donuyo resmen üstünü örten bi çocukta değil malesef 😒
balli_cilek dayes sanırım geniş biraz bilek kısmı tutumun ondan sıyrılıyor bu gece çıkardım en azından deneyeyim ben sıkılıyorum çocuk napsın 😒
balli_cilek MutluPrensesAnnesi ay hadi inşallah 🌸 içim rahatta etmiyor giydirmeyince üstünü örten çocuk olsa giydrmiyim ama örtmüyor yok 🤦🏻♀️
MutluPrensesAnnesi balli_cilek giydir kuzum havalar biraz daha ısınınca giydirmezsin ben bile giyiyorum kız 😂💃
tuba055 Benim 6 aylık kış boyu giydirdim yatarkende ama benim ev çok sıcak yaz kış çorap şu ara giydirmemeye başladım .
tuba055 balli_cilek için rahat etmiyorsa giydir,ne de olsa en iyi anneler bilir sen kendi çocuğunu daha iyi tanırsın