TuttiFruttii ElvisDemir-moms yasım 31 olduu😅bebem büyüdüüü,rahatlık güzel geldii.. arkadaşlarım cocuklarını çiftlediler..ben bir garip asker eşi kaldım tek cocukla😅çünkü psikolojik olarak sıfırım 🙊🙊
ElvisDemir-moms TuttiFruttii ya aslında ben okadar sıfır değilim çok zorlamadım zaman zaman dışında isyanlarım tabiki oldu ama mesela gün içinde burda bazı insanları okuyorum diyorum benim bebemde bunlar yok ben rahat büyütüyomuşum. Mesela ev işleri geride kalanlar olsun kendi bakımları falan ben hepsini yapabiliyorum üstüne geziyorumda okadar zor bi çocuğum yok çok haraketli ama idare ediyorum. Benim sorunun sevgimi paylaştırmak😅
goldengate ElvisDemir-moms bebegimiz 11 aylik esimle her gun diyoruzki “ikinci cocugu istersek birbirimizi gebertelim” 🥲🤭
TuttiFruttii Sogukbaklava 1 ay o vaadleri dinledim,sonra esime cumartesi günü balkon yıkar mısın? dedim😅hayır dinlenmek istiyorum dedi(aynı gün maça gitmeyi ve araba yıkatmayı planlamısto bide).. balkon yıkamayab adam cocukta bebekte bkmaz beni tufaya düsürüyosun hic inandırıcı değilsn artık dedm ve gittim dogum kontrol hapı aldım evime geldim 😅😅😅
Sogukbaklava TuttiFruttii jsjsjsj benim eşim çok bakardı bebekken . Ama büyüdükçe rahatlama geldi. 2. Ye bakmayabilir.Benimde farklı planlarım var. Bi tane bu zamana yeter. Doğum kontrol hapı hiç kullanmadım bi zahmet korusunlar kendilerini 😂
TuttiFruttii ElvisDemir-moms bebiton henüz kücük ondan öyle oluyor, şimdi benim sıpacık yüzüme bile bakmıyor😂😂anca susadım,acıktım ne yemek yaptın,akşama şunu yapta yiyelim. gel bi seveyim diyorum hayır anne şmdi olmaz canım istediginde gelirim diyor😅😅😅
goldengate ElvisDemir-moms bugun biraz esimle sarilma firsatimiz oldu Dedimki sen nekadar sicakmissin hastamisin? Askim ben herzaman sicaktim dedi Kocamin vucut sicakligini bile unutmusum🤦♀️
TuttiFruttii Sogukbaklava ilk evlendiğimde kullanmıştım nolur ne olmaz pat diye hamile kalmayayım diye😅dogumdan sonrada o isi koca devralmıstı. bana bi korku geldi kaçak göçek işler olmasın diye kendimi güvenceye almak istedim😂😂😂
ipeksiiimom TuttiFruttii peki özel olmazsa eşiniz ne düşünüyor bu konuda. Ben de 2. Çocuk fikrine hiç sıcak bakmıyorum ama eşim 2-3 yıl sonra tekrar düşünüyor çok zıtlaşıyoruz bu konuda
TuttiFruttii ipeksiiimom 1 senedir beni ikna etme çabasında ikna oldum gibi olmuştum ama geri karar degistirdim😅 istersen dogur istemezsen dogurma ama olursada fena olmaz diyor
TuttiFruttii ipeksiiimom Hatta bikeresinde sinirlenip çok istiyosan git başkasından çocuk yap demiştm😂😂😂
TuttiFruttii ElvisDemir-moms erkek cocugu büyütmek her aksam bi savastan yenilgi ile cıkmak gibi birsey🫠🫠 tövbe ettiriyorlar 😂😂
ElvisDemir-moms TuttiFruttii ya sorma ne bu haraket ne bu heycan anlamıyorum hele 2 gecedir bi güncelleme geldi daha kuduruk 😅😅
hepyerdeyizz TuttiFruttii djdjjddj Tam gazla ikinci erkoyu buytmeye çalışıyorum 😂😂2 aylık iki yaş 💃🏻💃🏻