gizem1101 Kızlar merhaba ben ocakta doğum yaptım ama hala parayı alamadım benden sonra doğum yapan arkadaşım aldı ama ben alamadım neden sizce evi üstüne olup para alabilen var mı herkesi veriyorlardı ama
edahumaa gizem1101 nisanda doğum yaptım başvuruyuda 10 gün sonra yaptım ne mesaj geldi ne para yattı ha devam ediyor yazıyor belki ikinci ayda yatar diye ümit ediyorm
teacherikizannesi gizem1101 bnde şubatta yaptım doğum yatmadı diye tekrar başvuru yaptım. Bugün yatmış ama henüz çekmedim
ohafalanoldum gizem1101 bende ocakta doğum yaptım mesaj falan gelmedi. Uygulamada da ödeme bilgisi falan çıkmıyor hiç bişey anlamadım
gizem1101 gizemensaraybar bilmiyorum ki alamıyınca ben ondan kaynaklı diye dedim bide evde biz oturmuyoruz kaynanam gil oturuyo
gizemensaraybar gizem1101 yok canim evle alakalı değil bence sırayla dağıtılıyor Haziran’da yatacagini düşünüyorum
niloya8_ Arkadaşımdan öğrendim 15 nisandan önce yapılan başvurular geçersiz sayılıyomus bende 11 Nisan’da yapmıştım öğrendikten sonra tekrar başvuru yaptım ve ödeme listesinde miktar gözüküyor şuan gidip Çekicem
seyma0661 niloya8_ evettt bende dün tekrar başvuru yapmıştım bugün yatırılmış gözüküyor ama daha doğrusu 06.06.2025 gösteriyor tarihi o ne demek bilmiyorum yattı mı o gün mü yatacak
seyma0661 teacherikizannesi bende de 06.06 gözüküyor acaba o gün mü yatacak bilemedim tam da bayrama geliyor
aybiduranne Bende de böyle gözüküyor başvurum olmamış mı acaba tekrar mı yapmam gerekiyor 15 nisandan sonra yapmıştım başvuruyu