Gzmcgn- Merhaba herkese devletin yatıracağı 1500₺ ödemeyi hiç çeken var mı? Hangi bankadan çekiyorsunuz? İlköğretmenim ailem uygulamasını indirdim ödeme görünmekte fakat neden hesabıma gelmedi (tanımlı bankaya?
irmhzl Gzmcgn- valla burda okudum banka ismi veriyolar fakat benim ibanim kayitli neden tanimli bankama yatmiyor da gidip cekmeliyim anlamadim dogrusu
Gzmcgn- irmhzl aynen onu bende anlamadım . Normal de tanımlı bankaya yatıyordu ama bunu herhalde halk banka gidip kendimi çeleceğiz
irmhzl Gzmcgn- cok sacma geldi orda bile anlasma olayi var resmen ya bukadar ay sonra atarak zaten paranin degeri gitti daha almadim mesajda gelmedi ocak 15te dogurdum ozaman yine ceyrek meyrekti simdi oda olmuyo o paraya :)
Gzmcgn- nhts acaba internet hesabımdan havale yapabilir miyim gitmeden, annem var da diğer oğlumla ikisini bırakamam kadına
nhts Gzmcgn- hayır sanmıyorum gidip çekin ben Ocakta doğum yaptım 20 bin aldım bu bayram üstü ilaç gibi geldi valla
nhts Gzmcgn- söyle toplu olarak 4 aylık yattı bana artık her ay da 5 bin yatacak size de mart ve nisan yatmıştır kaçıncı çocuk sizin
mga08 nhts canım bişe soracam bu doğum parasını aldım dedin ya tanımlanmiş hesap kartıma yatmaz mı ben onu bekliyorum sen ne diye sordun da aldın bilgi verirsen sevinirim