durubebek_ Audrey_ bilemedim ama benim kızımında şuan buna benzer baya da beyazladı o kısım ellerini ısırıp duruyor bunu uzun süredir yapıyorda kaç aylık sizin
ayshkn Audrey_ bence evet çünkü benim bebeğimde böyle oldu şu an gelmeye başladı dişleri. Kaç aylık şu an bebeğinizzz ♥️
Audrey_ ayshkn ikisi birbirine benziyor değil mi? Sizin diş olduğu bariz belli. Kıyamam yavruma ağlıyor 🥹 sizin bebeğiniz kaç aylık?
ayshkn Audrey_ evet benziyor. Biz biraz erkenci kuşuz sanırım burada 4 ay 3 günlüktü şu an 5 aylık olmasına 1 hafta var 🫠
ayisit Audrey_ diş kökleri oluşuyor o yüzden huysuz olabilir veya atak dönemine girmiş olabilir, rica ederim.
ayshkn Audrey_ bence olabilir çünkü her bebeğin gelişimi farklı benim bebeğim daha küçük ve şu an dişleri patladı 💁🏼♀️
Audrey_ ayshkn Tabii öyle, birkaç gündür durduk yere ağlıyor huzursuzlanıyor gece falan diş olduğunu düşündüm açıkçası
ayshkn Audrey_ evet bizimde öyle patladıktan sonra bir tık iyi 🫶🏻 bir deee modda isminiz neferuttt muuu
zehrababy Audrey_ diş ama daha vakti var. Tabi her bebeğin diş çıkarma süreci farklı oluyo bazısı çabucak patlatıyor bazısı baya uzun sürüyor ama henüz çıkmasına var dişlerin