urasmomy_ Kızlar spiral nasıl birsey açılımı koruyor mu ? Birde lohusalıkta takılıyor mu ? Bilgisi olan varmı ?
eymen_oyku urasmomy_ hiç acımıyor korkmayın ben 7 sene onunla korundum şimdi doğum yaptım yeniden taktıracam
Feyzosumunannesi urasmomy_ 40 çıkmadan takılıyormu bilmiyorum fakat normal doğum yaptıysanız bence hissetmezsiniz takıldığını. Ben şehir hastanesinde taktirdim çok korkuyordum ama 2 dakika sürdü. Hafif acılı ama çok kısa.
benbenimm urasmomy_ ben taktıracağım gün sabah kadar stresten uyuyamamistim ama asla acılı değil kuaförde bile agdada daha çok ağrıyordu düşünün yanı sadece bir saniyelik bir ağrısı oldu 1 dakika sürdü sürmedi
ebru001 Normal doğum yaptıysan hiç girerken ağrı bile hissetmim sadece sonradan bir karın ağrısı oda ağrı kesici içince geçiyor
benbenimm eymen_oyku başka korunma kullandınız mı bende spiral ve geri çekilme yapıyoruz ama ek başka birşeye gerek var mı bilmiyorum
yaraliceylanim eymen_oyku yaa ekstra korunma yolu denediniz mi çok afedersiniz benim eşim geri çekilmiyor unuttum diyo sürekli korkuyorum sadece spirale güvenemiyorum bebeğim çok küçük 😭
eymen_oyku benbenimm valla sprial varken artı hiç korunmadık biz arada kontrol ettirdim kayma falan var mı diye şükür sorunsuz korumuştu çıkartınca 4ay sonra hamile kaldım şimdi doğum yaptım adet olsam hemen geri taktıracağım
cananlcm urasmomy_ hiç acısı yok canım o yönden korkma sonrasında çok çok ufak bir ağrı olur onda da ağrı kesici alırsın ben ona bile gerek duymamıştım ama benim ki kaydı bugün çıkartım hatta tekrar takıcam bakalım inşallah kaymaz tekrardan 😢
eymen_oyku hilalyurdakulllll ilk takıldığı zaman zaten 2 hafta sonra kontrol e çağırmıştı doktor sonra 6 ayda kontrol ettir dedi öyle yaptım sonra senede bi kere kontrol ettirdim adetlerim düzenliydi zaten benim sıkıntı yaşamadım
hilalyurdakulllll eymen_oyku teşekkür ederim devlette mi taktırdınız ? Bayıldım acıdan yazanlar falan gördü bu gözler bende o yüzden çok korktum açıkçası gidicem gidemedim bir türlü
eymen_oyku yaraliceylanim hayır canım sadece spiral ile 7 yıl korunduk sonra kendi isteğimiz üzerine çıkarttım ve 4 ay sonra hamile kaldım