ammanguzelyavasyuru Themom_ ben tok karınla içtim ondan faydasını görmüyorum o zaman 😂 birkaç gündür içiyorum boşuna içmişim
Themom_ ammanguzelyavasyuru Hayır canım onunda faydası vardır mutlaka ama sabhları aç karnına daha cok işe yarıyor
Xnewmomx SooMin ben kendim bloguma da yazdım soru olarak iki yıl geçti aradan karın bağlamadım korse kullanmadım çünkü o zamanlar zaten aşırı zayıftım sıkıntılarım dolayı iki sene geçti iki sene içerisinde antidepresan kullandığım için kilo aldım hamile gobegim de çıktı doğal olarak sizce şu an korse taksam yani bağlama dedikleri şeyi yapsam geç oldu ama işe yarar mı
Poyrazinorhaninannesi33 Xnewmomx kusura bakmayın ama konudan bağımsız bir soru soracaktım hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba bende procaz kullanıyorum sanki kilo aldırdığını hissettim ben de .
Poyrazinorhaninannesi33 ammanguzelyavasyuru istikrarlı bir şekilde devam et canım biraz da yediklerine dikkat edersen bir hafta sonumda bile azda olsa farkedersin . O zaman insan daha çok heves ediyor farkettiğin zaman 🥰
ammanguzelyavasyuru Poyrazinorhaninannesi33 diyet de yapıyorum spor pek değil çok nadir yaparım ama direnç kilomdayim sanırım altına inemiyorum. Yoksa birkaç kilo verdim
Poyrazinorhaninannesi33 Xnewmomx sevindim teşekkür ederim kafamda bin tane soru pskolojik kendimi kilo yapıyor diye tutturdum içmek istemiyordum 😊
Kayra_68_aksaray Themom_ teşekkür ederim 🥰çoğu kışi diyetisyenin önerdiği şeyleri yada diyet listesini paylaşmıyor
Themom_ Kayra_68_aksaray Ben paylasırım ne olacak ki yani sır mı diyetisyenlerin söylediği şeyler anlamıyorum 👀🤷♀️
Xnewmomx elnare952_ kullanabilir tabiki tarçın zaten emziren anneye iyi kahve de günde bir tane tüketebilir diyor doktorlar ama sen yine de danış istersen doktora