ebru3457 kahvepres eğer olursa plansızmıydı birde belirtiler genelde adete yakın yada gecikme olunca oluyor bulantı vs 2. Çocuk mu olacak test yapınca bilgi verirmisiniz merak ettim
ebru3457 kahvepres teşekkür ederim gönlünüze göre olsun inşallah bizde düşünüyoruz da o yüzden sormak istedim
ciray Şüphe ettiğiniz bir durum olmuş demek ki böyle düşündüğünüze göre. Bence hiç riske atmayın, bir aile hekimliğine gidip kan verin bhcg baksınlar. Çünkü kullandığınız ilaç hamileyseniz bebekte hasar bırakma riski yüksek. Erken bilmek önemli olur.
aptallarsizii kahvepres bende gribim dünden beri midem bulanıyor koku hassasiyeti de oldu eğer şüphelendiğin bişey olduysa kan ver testte çıkmaz daha adetine 1 hafta varmış
acemi_mom1 kahvepres öncelikle geçmiş olsun canım sanırım bu aralar bi salgın var çünkü ben dahil çevrem hepsı mide bulantısı halsizlik baş ağrısı yaşıyor senin ki bundan olabılır içinde kuşku olmasın hakkında hayırlısı olsun 🌹
Gunesnil_23 kahvepres Erken gebelik testinde adetten 5 gün önce çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim kanda bile değerim 11 di awox iyi onla dene