papatyaebru BirAnneBirBebekkkKk benim kardeşimde var 35 derece şuan giderek artıyor doktor ağır kaldırmayacaksın diyor bize ameliyat demişti ama kardeşim olmadı bekliyor
01012024 BirAnneBirBebekkkKk yeğnimde vardı 18 girmeden ameliyatını oldu şuan çok şükür iyi 3 sene oldu sadece dikkatsiz eğilip kalkması yasak 5 seneden sonra tamamen kemikle birleince o sıkıntısıda kalmayacakmış
Birdunyabircennetannesiii BirAnneBirBebekkkKk Yüzme ve egzersiz Başka da bir şey yok Hayat kalitemi o kadar düşürüyor ki şu durum Ameliyat olsam da bitse gitse diyorum ama o da zor
babymamma BirAnneBirBebekkkKk yüzme ve reformer öneririm bende uzun zamandır çekiyorum derecesi her yıl büyüyor fizik tedaviden hiç bi fayda görmedim korse de öyle çocukla zaten olmuyor ben çocuktan önce reformer yapıyordum çok rahatlatıyordu ilerlemeyi de durduruyordu ama çocuk olunca onu da boraktım kontrole de gitmiyorum artık en son yolu ameliyat işte bakalım
BirAnneBirBebekkkKk papatyaebru fizik tedavi korse filan öneriyor mu bakalım bende yarın doktora gideceğim ne diyecek
Deletedmom_879 papatyaebru ilk başta öğrendiğinizde kaçtı derecesi acaba kardeşinizin. Benim de 5 yaşında kızımda var kışın öğrendik şuan derecesi 11 takipteyiz sadece
vecihi Senelerdir çekiyorum. Ameliyat olmak istemiyorum. Fizik tedavi ve korse önerdi doktor da onları da yapmıyorum. Bebekle zor.
asilsmom_ BirAnneBirBebekkkKk ben de var 13 yasimda ameliyat oldum. Platin var . Ona rağmen hamileliğimde hic sorun yaşamadım. Sizi. Derecesi kac o önemli. Zaten ameliyatlarında hepsi ergenlikte yapılıyor. Onun dışında hafifçe yapacak bir şey yok fizik tedavi ile ağrı varsa müdahale edebilirsiniz. Dogum sonrasi reformer yapabilirsiniz
nevadaneevaaa BirAnneBirBebekkkKk benimde sırtımda kambur var çocukluktan beri 22 yaşındayım. Ama 5 senedir falan kamburum çok bariz bi şekilde rahat nefes alamıyorum doktora gitmeye de korkuyorum eşimde fark etti ilk evlendiğimde dik dur dedi ben küçükken göğüslerim büyük diye hep içime doğru kapanırdım öyle durmak huy olmuş artık duruşum öyle şekillendi
asilsmom_ Sutlukahve-12 cok ağrılı gecti ama sonra normale döndü her sey tabi ki 3 ayda toparlanmis oluyorsunuz
asilsmom_ asilsmom_ hangi şehirlerinin? Izmirde iseniz Dr. NURI EREL benim doktorum Arastirin derim. Skolyoz alanında Türkiye capinda
asilsmom_ Deletedmom_879 skolyoz büyüme çağında ortaya çıkıyor. Bu kadar küçük yaşta ilk defa duydum. Size soyledikleri tam olarak nedir?