Rainbehlul1 Seren94 nedenini ögrenebildiniz mi, oglumda 2-3 gündür aynı şeyi söylüyor, anlayamadım bende. Duruma göre doktora götürecegim
bendenbirtanedahayok Seren94 kakasını düzenli yapıyor mu? Gün içinde çok fazla abue cubur yiyor mu? Ya da laktozlu yiyor mu?
adensevgi Aynı sıkıntı bizdede var 2 yaşında gastro bölümüne yönlendirme yapıyolar ama bizde randevu bulamadık henüz
dondurmamkaymak adensevgi merhaba muayene ettirebildiniz mi acaba benim kızım da karnım ağrıyor diyor da doktorlar ne dedi size
Rainbehlul1 dondurmamkaymak merhaba yok götürmedim bende henüz,bu aralar agrıyor diye demedi.Kakadan kaynaklı sanırm ara ara zorlandıgı zaman agrı yapıyor
dondurmamkaymak Rainbehlul1 olabilir canım bende bugün sağlık ocağına götürdüm salgın var sulardan mikrop kapmıştır dedi
Rainbehlul1 dondurmamkaymak kışın bogaz enfeksiyonundan yazında bagırsak enfeksiyonlarından bıktık ya, yaz gelsin rahatlarız diye düşünürken yazın dahada beter geçiyor gercekten
Rainbehlul1 adensevgi cinko ve probiyotik vermişti,bende patates haşlaması,yagsız makarna pirinc lapası yedirmeye calışmıştım, genelde yemiyorlar ama hepsini denemiştim bi yudum bile yese kar mantıgıyla
adensevgi Rainbehlul1 bizede probiyotik çinko verilmişti ama tam neyden kaynaklı kimse bişey demedi zor bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın
adensevgi Rainbehlul1 bizede probiyotik çinko verilmişti ama tam neyden kaynaklı kimse bişey demedi zor bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın
dondurmamkaymak EzgiFatihKerem sağlık ocağına ve normal çocuk doktoruna götürdüm. Sıcaklardan olabilir birde içilen sulardan kaynaklı karın ağrısı oluyordur dedi. Karnının ağrıması doğruymuş. Parazitlerde vardır dedi şurup verdi birde ağrı kesici dolven vermişti. Şurubu bitene kadar kullandık ağrı kesici de ağrım var dedikçe ara ara vermiştim. Şimdilik başka problem yok ağrım var demiyor artık
EzgiFatihKerem dondurmamkaymak ne kadar sürdü acaba bu durum bizi. 20 gün oldu ilaç felan vermediler ama hangi testler yapıldı size