Miracam gamseliii şuan benim ki 2 ay 9 günlük konuyla alakasız ellerinden tuttuğunuzda desteksiz başını kaldırabiliyor mu, kucağıma alınca tutuyor e tabi sallanıyor kafası biraz 😃
Miracam Aybarsmom__ şuan benim ki 2 ay 9 günlük konuyla alakasız ellerinden tuttuğunuzda desteksiz başını kaldırabiliyor mu, kucağıma alınca tutuyor e tabi sallanıyor kafası biraz 😃
Aybarsmom__ Miracam kucağımda evet kafasını tutuyor tummy time etkinliklerinde de tutuyor ama maalesef yattığı yerden kollarından tutsamda kafası kalkmıyo çabası bile yok
adaatuna gamseliii inan her ay farklı şeyler çıkacak atak diye düşünme bitmiyor çünkü büyüyor diye kabullenmek tek çare😀
metomom gamseliii tişörtünü üzerine bırak 😅 beyaz gürültüyle uyuyor zaten onu emerken istemedi paşam 😅
metomom Eşim diyor atak matak ne yav bi çocuk bu kadar ağlar mı önceden atak mı vardı diyor 😅😅 valla haklı mesela ağlıyor emiyor susuyor ya oğlum niye emmiyorsun başta o zaman diyor 😅😅😅 ah ah ben gündüz neler çekiyorum
betusmrv metomom bunu bende yapmak istiyorum da cesaret edemiyorum ya en güvenli yeri beşiğiymiş gibi geliyor 😥