iremgl Kızım 1 yaş 1 aylık ama kelimesi yok denecek kadar az hatta yok dede,anne diyo bazen mama diyor onun dışında kelimesi yok şarkılar söylüyorum konuşuyorum sürekli ama çok etkili olmuyor başka ne yapabilirim konuşması için herşeyi işaretle anlatiyo gosteriyo istedigi ne varsa ismini söyleyerek veriyorum ama yok ne yapmam lazım başka
Busegr iremgl sürekli konuşma soru sorup cevaplama yapmak iyi geliyor ama erken yürüyen bebekler geç konuşur diyorlar ki kızımda ben bu durumu yaşıyorum iki yaşında baba dede gel otur su mama başka kelimesi yok şuanlık sadece ağzının içinde birşeyler geveliyor
Nilgunelaa iremgl 1 yaşında çok normal annesi yeni yeni başlayacak konuşmaya. Zamanla konuştukça, kitap okuyup şarkı söyledikle, onunla oynadıkça, gün içinde sohbet ettikçe oda söylemeye çalışacak ve bir bakmışsın hiç susmuyor 😂
maygirl iremgl kelime kart ve kitaplari wrmi elinizde?gayet etkili olur.ayina uygun kitaplar.gergun disari cikarn ve sosyal bi ortam saglayin.kelime kart kitaoalri hayvan ses ve taklktlerini.mutlaka alın
Cisemcagan17 Busegr bnde aynı durumdayım içinden konuşuyor çocuk herşeyi tek tek anlatıyorum sürekli sosyaliz ama yok
cicianne_ Konuşur annesi.15 aylık oğlum zar zor baba dedi mama dedi isim söyledi ama anne demedi bende buna taktım mesela.ama doktorum bana kızdı .neden acele ediyorsunuz anlamıyorum bebek bu robot değil ki demişti.sağlıkla ilgili hiç bir sorunu yok sen konuşmaya devam et o hiç beklemediğin anda konuşur demişti
iremgl Nilgunelaa işaretle anlatiyo gosteriyo ama yemekte mesela ne istediğini alamayınca sinirleniyo hanım efendi
Nilgunelaa iremgl gerçekten çok normal kendinize dert etmeyin kızım 27 aylık 4-5’li cümleleri var ama hala bazen işaret ederek gösterir sinirlenir. Daha çok küçük sizinki ve bol bol konuşmaya şarkı söylemeye devam edin ve bence hep soru sorun mesela “ bunu mu istiyorsun annecim? Vereyim mi ? Yiyecek misin? O mu bu mu “ gibi hep soru sorun onu konuşturmaya yönelik. Bir kaç zaman sonra daha rahat ifade edecek kendini
maygirl iremgl ayına uygun kitap ve egitici kelime kartlarndan faydalanin tek başına park bi etken değildir.
fatmakstk iremgl merhaba özel eğitim öğretmeniyim dediğiniz şey dil tembelliği olabilir konuşmak yerine parmak ile gösterme, bir oyun grubuna dahil edebilirsiniz ve bu ne bu ne gibi sorulardan kaçınarak cümle kurma kartlarından destek alabilirsiniz üfleme çalışmaları mum, ksğıt vs