Hayallerhayatolsa Ben halalık diyorum teyzeyim de ama bu yargılak gibi değil ama Kızlar size göre hangisi Yeğenlerimin hepsini seviyorum ama Abimlerin çocukları içime sokasım geliyor 🥹🥹🥹🥹🥹 Linclemyin yaaaaa 😝😝😝
Merveeofs Hayallerhayatolsa ikisi de aynı benim için iki taraftan da yeğenlerim annen mi teyzen/halan mı diye sorulunca hep beni seçerler sağ olsunlar 🤣🤣
uykusuzanne__ Hayallerhayatolsa daha teyze olmadım bilmiyorum ama erkek kardeşim de yok hala nasıl bir duygu hiç bilemiycem🥹
imaddesi Hayallerhayatolsa henüz hala değilim O yüzden teyzelik ☺️🥰 Bir de ilk yeğen hangisiyse onu daha çok seviyorsun bence hala/teyze fark etmez 🥹
myavocado Hayallerhayatolsa bir halam bir teyzem var, teyzemle yaş farkımız daha az olduğundan hep daha yakındık ama sevgi olarak ayırt edemem ikisini de. Oğluşumun ne yazık ki ne halası ne teyzesi var 🥺
Hayallerhayatolsa imaddesi sanki aynı hangisiyse çoksa o o ağır basıyor yine diyorum teyze olatakta çok seçerim yegeblerimi Ama halalık bilmiyorum ya Ayırım yapmayı sevmem onmarıda seviyorum 😻
myavocado Hayallerhayatolsa evet 🥹 eşimin de bir abisi var, bekar, oglumun hiç kuzeni, akrabası yok 😂
Hayallerhayatolsa denizalismom ayy 🥰 Canın yeğen can bende onlarla bir oluyorum yaşlarımız aynı Benden büyük yeğenlerimin olması şakamı
ArsAyz Hayallerhayatolsa Yeni hala oldum sayılır baba tarafı olmayı sevmedim. Onuda teyzem diye seviyorum 😂
prensesdiana Hayallerhayatolsa erkek kardeşim yok kızkardeşim var 2 tane daha bekar ikisi de 😂 mecburen ve sonuna kadar teyzelik diyorum😂
OLaaBalito_ ikiside diyeceğim çünkü minik halam ve minik teyzem aynı anda gelecek inşallah çok heyecanlıyım 😍😍
princessmom_ Hayallerhayatolsa yani benim erkek kardeşim olduğu için hala olacağım. Ama şuanlık daha evli bile değil olursada kendi çocuğum gibi severim heralde 🥰
[silindi] Hayallerhayatolsa kızkardesim yok oyuzden teyze olamayacagim bir erkek kardesim var rabbim yuzunu guldururde bir evlat verirse hayirlisiyla birgun hala olacagim insallah oyuzden ben halalik diyorum. Ama teyzelerimi daha cok severim o ayri halami tanimam bile🤣
ebru3457 Hayallerhayatolsa sadece hala olabiliyorum ama teyze olmayı çok isterdim şuan hala da değilim ileride Allah nasip ederse inşallah 😀😀