MoonCrystal tospikannesi_ kasma kendini bak atmışlar belgeyide vardır bir sebebi ama orjinal olmamasi değil o konuda rahat ol ara bı madem tam rahatla🤣
tospikannesi_ MoonCrystal yemin ederim kendi sayfasından sipariş versem bu kadar eziyet çekmezdim 😅 özdilek hep alışveriş yaptığım ve bize yakın diye sipariş verdim ee tabi birde indirim kuponu vardı 1 günde elime ulaştı . Bin ton eziyet çektim😅
gg3848 tospikannesi_ canım bu orijinal zaten çakmalarının tabanı aşırı sert olur kendi ayakkabıları giydiğinde ayağında yok gibi oluyor oradan bile anlarsın ki adamlar belgelerine kadar yollamış güle güle giy🤗
canmanayvesuyu tospikannesi_ boşver canım takılma bu kadar ben de sahte olacağını düşünmüyorum sahteyse de helal olsun bu kadar kalitelisini yapmışlar ahahahahha 😂😂 ben de özdilekten aldım 😂
tospikannesi_ daenerystargaryen @MoonCrystal @canmanayvesuyu @mickeyy görüştüm NB nin müşteri hizmetleri ile faturayı attım inceleme yaptılar ve ürün orjinalmiş şükür 😅
daenerystargaryen tospikannesi_ Ahahaha bir dahakine direkt markayla iletişime geçersiniz. Kafanız daha rahat olur. 💕
tospikannesi_ daenerystargaryen ay hiç böyle yaşamadım normalde direk kendi sitesinden alırım 1000 tl indirimi görünce özdilekten alayım dedim üstelik bilmeme rağmen mağazayı güvenmedim bir daha tövbe 1000 tl veririm kafam rahat olur😅😅😅
daenerystargaryen tospikannesi_ Gerginliğinizi ben bile hissettim buradan. 😁 Şüphe kadar korkunç bir şey yok ya.