beggy 4 ay 3 günlük ama her bebeğin gelişimi farklıdır kafanıza takmayın, er ya da geç oluyor sağlıklı olsun da
aylaa26 esraeylul30 5 ay 20 günlükken döndüher bebeğin gelişimi farklı zamanı var demekki zamanı geldiğinde bir anda yapıveriyorlae herşeyi ben 3. Aydan itibaren sürekli egzersiz yaptırdım ama kendisi istemedi dönmeyi egzersiz yaptırmayı bıraktıktan sonra kendi kendine döndü
newmo 3 ay 16 günlüğüz kilosu olduğu için ayakları kaldırıyor sadece yana atabiliyor kendini bebeğiniz kilolu mu ?
Prensesin_Annesi_ esraeylul30 Dönme egzaesizleri yapın siz döndürün zamanla kendiside dönmeye baslıyor
btlbge esraeylul30 benim bebeğim de yüzüstü hemen dönmüyor canı isteyince dönüyor ama sağa sola dönüyor bol bol egzersiz yaptır
zeynepsd 6.5 aylık hala dönemiyor. Birkaç kez yüzüstünden sırtüstüne döndü sadece. Bence yüzüstü durmaktan nefret ettiği için kendi tercihi dönmemek 😅 doktora sordum önemli değil dönmese de olur önemli olan oturması düzgün bir şekilde demişti
1zeynosileannis esraeylul30 kızım 3 aylıkken döndü oğlum şuan 4 aylık dönmek istiyor ama yan dönüp kalıyor sıkıntı yapmıyorum 6. Aya kadar zamanı var hatta falza kilolu bebekse doktorlar biraz dhaa zaman veriyor
cLearQueen esraeylul30 dönme gelisim basamagı degil. 7.ayda anca tek tarafli donüyo o da canı isterse
eymenayazmom nurgunay Çok gelmiş olsun inşallah bir an önce çocuklarınıza kavuşursunuz güzel şeyler düşünmeye çalışın iyileşirsiniz inşallah hemen Buda bir sınav geçicek diye düşünmeye çalışın 💖💖