ozlm124 nura97 6 saat kesintisiz uyumuşum memeyi bıraktıktan sonra arada böyle kıyaklar yapıyo ama bezini taşırmış üstünü değiştirtirken uykusu açıldı daha da uyumadı 6 buçukta ayaktaydık😂
zeynepkuzey61 nura97 bizde 3 aylığız bugün doktor 4 saati sakın geçirme şekeri düşer filan dedi normalde herkes bırakın geceleri uyusun diyorlar ama anlayamadım ya
dorukdemir3 Oğlum 21 aylık saat bası kalkıyor kesintisiz uykum 40 dakkayı geçmez bi yerden sonra uykum kaçıyor uyuyamıyorum 5saat toplamda kesintili halde 🤣🤣birde şimdi hamileyim boku yedim
ataberk25 nura97 2 ay 9 günlük oğlum çok şükür 20:00-21:00 arası gece uykusuna geçer sabah 8e kadar 2 kez emmeye uyanıyor. İlk oğlumda da böyleydi çok şükür 😄
keyfimin-kahyasi-misin nura97 bı iki saati belki yani ifaklik pek kalkmadı aslinda büyük uykusunda korktu ağladı ona kalktım 🥲🥲nöbetleşe yani biri uyusa biri kalkiyo 🤣
arasmom16 nura97 ayy bende öyle o uyuyunca uyusak dinlenicez ama her gece bi telefona bakıyım eşimle oturayım derken saat 1 oluyor gündüz de ful enerji ilgi bekliyor bebişler
Dfncgdm2022 nura97 aay ınsallah kızım nazar olmaz 🧿🧿ama kızım dogdugundan berı uykuyu severdı 😇hastalık ve dıs donemı harıc cok zorlandıgımı hatırlamıyorum😊😊masallah dıyınm😂😂sımdı 2.5 yasınde bende ıkımcıye hamıleyım ınsallah bu kızımda uykuyu seven bebek olur 😌
aselkussum nura97 resmen dert yanmak için annemi atayacaktim postu gördüm 😅Max 1 saat kesintisiz uyku toplamda 3 saat anca uyumuşumdur 4 dış birden çıkarıyoruz siz hesap edin 5-10 dk da bir çığlık kucakta gezerek uyuma isteği mahvolduk
starwomen nura97 22.30-05.40 arası kesintisiz uyumuşum hem yorgun hem de uykusuzdum çok iyi geldi ama 5.40 dan sonra da uyuyamadım şimdi de uykum var 😅
myangelson nura97 5 saat uyumuşum 3 saati kesintisiz 2 saati saat başı 😅 şükür uzun zaman sonra 3 saat kesintisiz uyumuşum 🥲
lucifermorningstar nura97 Kızım 20.30 da uyudu sabahta 8.30 da uyandı Ben 1 de uyudum 8 de uyandım normalde 11 gibi uyurum dün işlerim olduğu için uyumadım.