124_3 nura97 dis sorunu oldugunda saha cok olmaya basladi benimkinde daha oncelerde direk besikte uyuyodu yani beni oyle aramiyprdu simdi surekli benimle yakomlik kurmak istiyo
sevinctt 6 buçuk aylık bebeğimi 20:30-21:00 gibi yatırıyorum bu saate alıştı . Ama 12 ye kadar 3 saat arayla kalkıyor :( 12 den sonra 2 te bir kalıyor . Sabahta 7:30 -8:00 gibi uyanıyor . Bu ara çok ağlamaklı diş çıkarıyor sanırım . Bu kadar ağlayarak uyanmazdı çünkü .
narinlik omeri uyanmadan emzirseniz Benim kızımda 3 aylık gece 3 saati geçiyor baktım kıvranıyor hiç uzatmadan hemen emziriyorum uyuyor uykuda emiyor
nrmnnn nura97 bugün annem benle kaldı salonda yattık allah razı olsun o baktı bugün 12 de yattım 6 da kalktım🫠🧿
Susuu28_ ysm53 evet kimisinde olmuyomus ama bu ataklar etkieldiyse bizi bence 4. Ayda geliyor gumbr gumbur 🫣🫣
gizememre nura97 11 de yattım kızım 3 de acıkıp uyandı mamasını içirdim sabah 6 ya kadar tekrar uyuduk 🥰
asilayse 10.30 da uyduk 1 de uyandı. Emzirdim tekrar uyudu. 4.30 da kalktı. Emzirdim 7de uyandı. 2,5 aylık . 3 saatten daha uzun uyumamışız 😅 ben uyurken mızırdanırsa saate bakıp vakti geldiyse uykusu açılmadan emziriyorum . Uykuya devam ediyor böylece.
Mery103 nura97 toplam 5 saat bi kez oğlum için bi kez kızım için kalktım 3.kalkışım da bidaha uyumak mümkün olmadı 🥹
canoom nura97 bebeğim 00 41 de uyudu bende hemen uyudum 6 20 gibi uyandı süt içip geri uyudu saat 9 53 te uyandı şimdi