zeynepoa nura97 bebeğimi 10 gibi uyutuyorum, sonra evi topla temizlik duş derken yatmam 1 oluyor, e 3 te yemek için kalkıyor doyurup uyutuyorum sonra sabah 6.30 da yine ayakta. Yani doğru düzgün uyku yok.
Elizz2023 8 saat 🤭 Kızım şu an 22 aylık ama doğduğundan beri uykuyu seven bir bebekti alarm kurmuş gibi gece 1 de ve 5 de mama içip uyurdu geri 1 yaşından sonra gece uyanmayı da kesti sanırım en çok bu konuda şanslı hissediyorum kendimi inşallah darısı tüm uyumayan bebişlere ☺️
fgnkrts nura97 ortalama 7 8 saat uyuyorum sadece bir defa bugün oda 4 saat kesintisiz uyudum 😅 ikizlerim ödüllendirdi 😅
sebur nura97 kızımla rekorumuz 8 saat kesintisiz😆🧿 doktorda uzun süre uyuyorsa hiç uyandirma sende yat yanına uyu demişti. Çok şükür uykuyu çok seviyoruz..
Araldoram nura97 2 yaşında akşam 22:00 sabah 9:30/10:00 kalkar uykuyu çok sever öğlemde 2/2.5 saat uyur
merilla1 defneninnannesiii benim kızım ilk 40 gün zorladı baya bütün gün uslu uyuyan çocuk gece oldumu sabaha kadar ağlıyordu. Probiyotik vermişti doktor bir gün vermeyi unuttum o akşam o kadar güzel uyudu ki. Bende vermeyi kestim o günden sonra kesintisiz uyudu. Gazını da şuan çok rahat çıkarıyor 🧿☺️ sizinde gerileyecektir eğer kolik değilse
defneninnannesiii merilla1 kolik değil şükürler olsun ilk günlere göre bir tık zor çıkarıyor üst gazını onuda uyumasına bağlıyorum 🥹😁 bizimkide gündüz uyumuyor maksimum 15 dk sonra ağlıyor beşiğinde hele direkt anlıyor yatmıyor bu aralar 🤦 inşallah çok teşekkür ederim 🥰
kader_44 nura97 benim iki oğlum da gece bir yatırırdım sabah uyanırlardı şimdi kızım oldu o günlerin acısını çıkarıyor benden sanırım sabah kadar kaç defa uyandığımı sayamıyorum artık
arven2024 nura97 kızım 17 aylık oldu. Bir ay oldı sütten keseli Dün ilk defa 1:30 da yattım sabah 8 buçukta kalktım 7 saat aralıksız uyumuşum 😬
akti nura97 Gece 2 de annem uyudu ben uyandım şimdi saat 5:46 hala uyumadım birde deprem oldu gece çok korktum hiç uyku girmiyor gözüme
Snp57asel nura97 ben bu gece değilde Bi ara kızımı emzirip uyuttuktan sonra sabah 4 veya 5 e kadar uyumuşum hatta annelik iç güdüsü olaraktan niye uyanmadı acaba bisey mi oldu diye kontrol etmistim çünkü normalde 2 saatte 1 uyanırdı
124_3 nura97 dis sorunu oldugunda saha cok olmaya basladi benimkinde daha oncelerde direk besikte uyuyodu yani beni oyle aramiyprdu simdi surekli benimle yakomlik kurmak istiyo