condomkursunu -metemom parka gittiğimizde durmuyor artık arabada kucakta tam da yürüyemiyor ben de salmak istiyorum ama tedirginim de cildine sıkılıyorsa daha rahat ederim gibi. Kıyafetlere sıkmak çok da koruyamaz gibi geliyor da
-metemom condomkursunu benimki emekleyen bir bebek o yüzden almıştım bende fayda ettiğine inanıyorum 😊
Noname21 papatyatanesi evet ya çatır çatır kene den öldü haberleri alıyorum ben de kontrol etmek lazım sürekli
papatyatanesi Noname21 aynen öyle ya bugünde sürekli bebeğimin tepesindeydim gözüm şaşı kalacak kontrol etmekten🥺
etl papatyatanesi siveno ve ıncıa var kene kovuçu sprey hemde doğal burada yorumda gördüm siveno 2 yaş ıncıa ise doğukdan itibaren kullanılıyormuş rabbim bebeklerimizi korusunn
etl papatyatanesi etkili oldu mu ? Narcissa da varmış hangisini alsam bi karar veremedim. Siz hangisini aldınız?
papatyatanesi etl ben doktor tavsiyesi üzerine incianın sinek ve böcek koruyucu spreyini aldım üç gündür deniyorum şimdilik memnunum 🥰doktor kene kovucu için iki yaşını bekle şimdilik böcek kovucular da korur diyince o şekilde aldım
_YanakReisinAnnesii -metemom hangisini kullanıyorsunuz,etkili mi cidden? Siveno almayı düşünüyorum ama bilemedim parka falan çok gidiyoruz, parkta olur mu bilmiyorum ama her türlü yeşillikli alandan korkuyorum çıkan haberlerden dolayı.
Busegr zenginoldum haşereler kokusuna gelmez kene içinde kısa vadeli koruyor zaten ama ben spreyle beraber kullanıyorum Karadeniz bölgesindeyiz çünkü ☺️
papatyatanesi Sevsevde evet şimdilik böcek kovucularda kenelerde etkili olur 2 yaşından sonra direk kene kovucu kullanmaya başlarsın dedi
papatyatanesi Sevsevde boludayım ben, incia marka aldım iki tane türü var biri sinek ve böcek kovucu bu yenidoğandan itibaren kullanılıyor Diğeri sinek ve kene kovucu olarak geçiyor bu da 2 yaşından itibaren ☺️
nebakiyoncokmukomik papatyatanesi geçen gün yeğenimin de kulağına kene yapışmıştı daha 9 aylık. Çok şükür ki kan sonuçları temiz çıktı zehirli değilmiş. Kardeşim baya korktu ama Rabbime şükürler olsun ki sorun çıkmadı.
papatyatanesi nebakiyoncokmukomik yaaa okurken çok üzüldüm şükür ki temiz çıkmış çok çok geçmiş olsun Allah korusun 🥺🥺🫶🏻
Snp57asel papatyatanesi ay bende korkuyorum ve kızım habere yere oturuyor çiçeklerle çimenlerle oynuyor 22 aylık kızım gördüğüm zaman kaldırıyorum yerden çok varmış bu sene kene nasıl onlem alacam bende bilmiyorum haberlerde gördüm 1.5 yaşındaki çocuk kene yüzünden ölmüş
papatyatanesi Snp57asel evet haberler o şekilde olunca insan ister istemez korkuyor spreyler uzun kıyafetler inşallah korumaya yeter😥