papatyatanesi Kızlar kene konusunda bir kaç kötü haber gördüm, bebeğim 15 aylık artık dışarda çimenlerde vakit geçirmeyi çok seviyor yazın bebeğimi kenelerden nasıl koruyabilirim siz neler yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler ❤️🫶🏻
metemom_ papatyatanesi ay geçen piknikte yere serdigimiz halının üzerindeydi bebeğim üzerinde emekledi oynadı birde Allah’tan sinek ve kene kovucu sıkmıştım galiba onun faydası oldu ondan sonra bende korktum bir daha öyle yere gitmem sanırım
elisa2705 papatyatanesi Ay benimde aklım çıkıyor bu keneden çok dikkatli olmak lazım pikniğe falan gitmiyorm korkuya 🙄
Busegr papatyatanesi koruyucu spreyler var beraberinde lavanta yağıda kullanabilirsiniz kıyafetlerine falan kullanıyorum ben
Birdunyabircennetannesiii papatyatanesi Bugün pikniğe gittik Pijama giydirdim çoraplarını içine soktum üstünde de uzun kollu vardı Bende korktum bugün ama çok şükür bir sorun yok
papatyatanesi metemom_ neee ay okurken ben bile gerildim Allah korusun🥺dediğiniz gibi sanırım spreyler etkili oluyor bende alayım
metemom_ papatyatanesi aşırı korktum eve gelince fark ettik birde eve çıkartmışız gittim hemen uyandırdım bebeğimi heryerine baktım aklım gitti yapıştı diye korktum
annayimbenanna Kene nerde yaşar neden ve nasıl saplar araştırın ona göre oturacağınız gideceğiniz yer seçin. Kene her yerde yok ❤️
naz2911 papatyatanesi doğal kene kovucular varmış deet içermeyen bide kıyafetlere uygulanan permetrin bazlı spreyler var direkten tene değil ama kıyafetlerine sıkabilceğimiz bende onlardan almayı düşünüyorum daha dün bir haber okudum 7 aylık bir bebek kene sebepli vefat etmiş aklım çıkıyor nasıl güneşten korucaz diye kremler alıyoruz onada çok önem vermeliyiz diye düşünüyorum
papatyatanesi naz2911 evet evet o haberleri bende görüyorum çok korkuyorum ya önlemimizi almalıyız Kıyafetlere sıkılan spreylere de bakayım çok sağolun öneriniz için❤️
[silindi] metemom_ parka gittiğimizde durmuyor artık arabada kucakta tam da yürüyemiyor ben de salmak istiyorum ama tedirginim de cildine sıkılıyorsa daha rahat ederim gibi. Kıyafetlere sıkmak çok da koruyamaz gibi geliyor da
_YanakReisinAnnesii metemom_ hangisini kullanıyorsunuz,etkili mi cidden? Siveno almayı düşünüyorum ama bilemedim parka falan çok gidiyoruz, parkta olur mu bilmiyorum ama her türlü yeşillikli alandan korkuyorum çıkan haberlerden dolayı.