kaandurumoms melocan7 29 nisanda doğum yaptım başvurumu 5 mayısta yapmışım yatmadı haziranda yatacak muhtemelen
Annemkuzum12 melocan7 bende 5 mayisda dogum yaptim 6 mayisda basvuru yaptik msj falan gelmedii InsaAllah yatar haziranda
biricik2602 perla_ uygulama da görünmüyor olabilir bn uygulamayı hiç yapamadım bankaya gittim yatmıştı 20 Nisan doğum yaptım bu arada
kevs61 hepyerdeyizz ben oraya çocukların bilgisini girdim ama edeblete ekleme yapamadım o sebeple göremiyorum maalesef
hepyerdeyizz kevs61 e devlete ben eklemedim ki otamatik eklendi başvurusu yaparken ikinci çocuğumu oraya yazdım sadece
myangelson hepyerdeyizz kız bende hata veriyor e devlet üzerinden kayıtlı çocuk bulunamadı diye 🤦🏻♀️😅 eşimden de denedik yok anam gözükmüyor bizim bebe😂
hepyerdeyizz myangelson hahah Basvurmasin mi yani 😂😂basvurdugsan bı sekilde Bankadan direk wkerisn yatmıştır da Bebe kayıp ahah
biricik2602 myangelson bnde de öyle diyordu 20 Nisan doğum yaptım iki gün uğraştım uygulama bir türlü olmadı bnde bankaya gittim yatmis
myangelson hepyerdeyizz başvurdum kız e devlette olmasa kimlik nasıl olsun cocugun 😂😂 ilçede banka olsa gideceğim de burada şube yok eşimin işten izin alıp malkaraya gitmemiz lazım 😅
myangelson mommyboy yok ya güncelleme de yok silip tekrar yükledim yok bizim bebeyi kabul etmiyor devlet 😅